Κακά: Μπορώ να προσφέρω περισσότερα

12:03 1/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο από την έναρξη της προετοιμασίας κατέστησε σαφές στον Κακά πως δεν τον υπολογίζει στα βασικά του πλάνα ωστόσο ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έμεινε καθώς πιστεύει πως μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κακά αγωνίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Αλκογιάνο για τους "32" του Κυπέλλου Ισπανίας πετυχαίνοντας και γκολ στο τελικό 4-1 και μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: "Καμία στιγμή δεν υπήρξε θέμα για μένα να φύγω από την Ρεάλ Μαδρίτης. Ακόμα και όταν

κάποιοι στην αγορά μου πρότειναν αυτό το ενδεχόμενο, ήξερα ότι θα μπορούσα να βελτιωθώ στην Ρεάλ Μαδρίτης και να παίξω περισσότερο. Έχω τρία χρόνια συμβόλαιο και μπορώ να προσφέρω περισσότερα στην ομάδα".
Για τις καλές εμφανίσεις του με την Εθνική Βραζιλίας στα πρόσφατα φιλικά παιχνίδια κόντρα σε Ιράν και Ιαπωνία, ο Κακά δήλωσε: "Αυτές οι συμμετοχές ήταν πολύ καλές για εμένα, για να δω τις συνθήκες που βρίσκεται η εθνική ομάδα. Στην Ρεάλ δεν έχω παίξει, όμως αυτά τα παιχνίδια μου δίνουν την αυτοπεποίθηση για να καταλάβω ότι είμαι σε καλή κατάσταση. Αυτή η σεζόν αποτελεί επιβεβαίωση για τον εαυτό μου, επειδή ήξερα ότι δεν ήμουν κακός. Τώρα είμαι πολύ καλά σε φυσική κατάσταση".
Για την συμμετοχή του στα τελικά του Μουντιάλ σε δυο χρόνια στην Βραζιλία, ο Κακά σημείωσε πως είναι μεγάλη ευθύνη να συμμετέχει κανείς στο Παγκόσμιο Κύπελλο που γίνεται στην πατρίδα του και πρόσθεσε πως η Εθνική Βραζιλίας έχει μια καλή γενιά ποδοσφαιριστών κάνοντας ειδική αναφορά στους Νεϊμάρ, Όσκαρ, Λούκας Μόουρα, Τιάγκο Σίλβα, Μαρσέλο, Νταβίντ Λουίζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα