Κάηκε τον «Σαν Πάολο»…

23:44 6/11/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- 7ος ΟΜΙΛΟΣ- 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΑΠΟΛΙ - ΜΑΡΣΕΪΓ: 3-2
Γήπεδο: Σαν Πάολο

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Νάπολι με 3-2 επί της Μαρσέιγ και απέκτησε τεράστιο πλεονέκτημα έναντι της Ντόρτμουντ για την πρόκριση.

Στο 6ο μόλις λεπτό ο Καγιεχόν έβγαλε όμορφα στον Μέρτενς, ο οποίος σούταρε αλλά είδε την πάλα να περνά λίγο άουτ, αλλά στο 10' η Μαρσέιγ άνοιξε το σκορ. Ο Τοβέν εκτέλεσε το κόρνερ και ο Α.Αγιού με κεφαλιά πάγωσε το Σαν Πάολο. Στο 13ο λεπτό ο Μανταντά είπε όχι σε σουτ του Μέρτενς από καλή θέση, ενώ στο 22' ο Γάλλος κίπερ απέκρουσε και την κεφαλιά του Αλμπιόλ. Τελικά

στο 2ο λεπτό η Νάπολι έφερε στα ίσα το ματς με τρομερό σουτ του Ινλέρ και πριν προλάβει να αντιδράσει η Μαρσέιγ, δέχτηκε και 2ο γκολ στο 24'. Ο Καγιεχόν έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Πάντεφ έπιασε την κεφαλιά και ο Ιγκουαΐν με σουτ στην κίνηση έκανε το 2-1. Δύο λεπτά μετά, ο Ρέινα είπε όχι σε προσπάθεια του Ρομάο, ενώ στο 36' το σουτ του Τζ.Αγιού, έφυγε λίγο άουτ.

Στο 52' και στο 54' η Μαρσέιγ είχε δύο καλά σουτ με τους Τοβέν και Τζ.Αγιού, που πέρασαν όμως λίγο άουτ, ενώ στο 59' ο Μανταντά είπε όχι σε σουτ του Πάντεφ. Στο επόμενο λεπτό ο Παγιέ αστόχησε από καλή θέση και στο 64' η Μαρσέιγ έκανε τα 2-2. Ο Παγιέ έβγαλε από αριστερά τη σέντρα και ο Τοβέν με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, έφερε στα ίσα το ματς. Η Νάπολι ανέβασε στροφές και στο 75ο λεπτό πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ, καθώς ο Μέρτενς έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και στο δεύτερο δοκάρι ο Ιγκουαΐν με προβολή έκανε το 3-2. Στο 84ο λεπτό η Νάπολι είχε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία, με τον Ινσίνιε να σημαδεύει το δοκάρι της Μαρσέιγ.

ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Φερνάντες, Αλμπιόλ, Αρμέρο, Μάτζιο, Ινλέρ, Ντζεμαϊλί (90+3' Μπεχράμι), Μέρτενς (83' Ινσίνιε), Καγιεχόν, Πάντεφ (67' Χάμσικ), Ιγκουαΐν.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Ενκουλού, Ντιαβαρά, Μορέλ, Αμπντάλα, Σεϊρού, Ρομάο (83' Λεμινά), Α. Αγιού, Βαλμπουενά (57' Παγιέ), Τοβέν, Τζ.Αγιού (67' Ζινιάκ)

Keywords
Τυχαία Θέματα