«Καίει» τον Χακόμπο ο Τριτσώνης

09:02 19/11/2012 - Πηγή: AEK365

Αναπόφευκτη μοιάζει η "βαριά" τιμωρία για τον Σανθ Χακόμπο καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, Τάσος Τριτσώνης, γράφει στο φύλλο αγώνα πως ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ δέχτηκε κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία και για τις αντιδράσεις του σε έξαλλη κατάσταση.
Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το τέλος του αγώνα, ο Ισπανός τερματοφύλακας συνέχισε να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση σπάζοντας ό,τι έβρισκε μπροστά του στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ

με αποτέλεσμα να τραυματίσει το χέρι του.
Ωστόσο λίγο αργότερα ηρέμησε και σε δηλώσεις του τόνισε: "Μου έβγαλε κίτρινη κάρτα ο διαιτητής, εγώ ξέφυγα, και θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Συμβαίνουν αυτά. Η ευκολία που δίνεται πέναλτι είναι απίστευτη. Να δω αν θα τολμήσει να σφυρίξει στην Τούμπα τέτοιο πέναλτι. Ο διαιτητής είναι ανώτερος από εμένα δεν μπορώ να του μιλήσω. Μετά έκανα λάθος και εκνευρίστηκα με τον οποιονδήποτε μέσα στο γήπεδο. Όταν κάνω 5-6 αποκρούσεις και μετά δέχομαι μια κόκκινη κάρτα στο 85ο λεπτό δεν πρέπει να πει κάποιος πράγματα που δεν υπάρχουν. Θέλω να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη, ειδικά στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που με στηρίζουν πάρα πολύ. Θα προσπαθήσω να μην το ξανακάνω. Ζω πολύ έντονα κάθε παιχνίδι. Ελπίζω να μην το ξανακάνω. Συγγνώμη από την διοίκηση, τους συμπαίκτες μου και τους φίλους του ΠΑΟΚ. Είναι κρίμα που θα χάσω ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Αισθάνομαι πολύ λυπημένος αλλά συμβαίνουν αυτά".

Keywords
Τυχαία Θέματα