Και τώρα οι δυο τους… (VΙDEO)

23:24 16/4/2014 - Πηγή: AEK365

DFB POKAL-ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ: 5-1
Γήπεδο: Allianz Arena

Οι Βαυαροί κέρδισαν εύκολα με 5-1 την Καϊζερσλάουτερν, πήραν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα προσπαθήσουν να εκδικηθούν την Ντόρτμουντ για την πρόσφατη τριάρα.

Στο 9ο λεπτό μετά από σέντρα του Λαμ ο Ντικ προσπάθησε να διώξει κι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του, ενώ στο 24' οι Βαυαροί πήραν κεφάλι στο σκορ. ο Ρόμπεν εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σβαϊνστάιγκερ

με κεφαλιά έκανε το 1-0. Μάλιστα στο 33ο λεπτό ο Ρόμπεν έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Κρόος με συρτό σουτ έκανε το 2-0.

Η Μπάγερν μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και καθάρισε το ματς στο 51ο λεπτό, καθώς έκανε το 3-0 με το πέναλτι του Μίλερ. Στο 55ο λεπτό ο Ριμπερί έχασε μοναδική ευκαιρία εξ επαφής, αλλά στο 60'όλερ με κεφαλιά μείωσε σε 3-1. Στο 67' οι Γκέτσε και Μάντζουκιτς δε βρήκαν την μπάλα μετά από σέντρα του Ριμπερί, αλλά στο 78' ο Γκέτσε έβγαλε δεξιά στον Μάντζουκιτς που με διαγώνιο σουτ έκανε το 4-1. Το τελικό 5-1 έγραψε στις καθυστερήσες ο Γκέτσε.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ρέντερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Ντάντε, Αλάμπα (81' Ραφίνια), Σβαϊνστάιγκερ (75' Μαρτίνεθ), Κρόος, Ρόμπεν (62' Γκέτσε), Μίλερ, Ριμπερί, Μάντζουκιτς

ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ: Σίπελ, Ντικ, Τορεχόν, Λέβ (68' Φορτούνης), Ορμπάν, Χάιντζ, Ζίμερ Ματμούρ, Γένσεν (7' Ιντρίσου), Ρινγκ, Ζόλερ (80' Λάκιτς)

Keywords
Τυχαία Θέματα