Και πολύ ήταν...

19:13 2/12/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 13η αγωνιστική

ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΟΚ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας

Την ευκαιρία για μια σημαντική νίκη έχασε η Βέροια απέναντι στον ΠΑΟΚ

με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς γκολ. Η ομάδα του Δώνη παρουσίασε πολύ κακή εικόνα και αν οι γηπεδούχοι δεν ήταν τόσο άστοχα θα είχε χάσει άνετα.

Εξαιρετικό το πρώτο μέρος με τον ΠΑΟΚ να ξεκινά καλά και να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 10' όταν ο Φωτάκης πλάσαρε από καλή θέση με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ. Από εκεί και πέρα όμως η κυριαρχία της Βέροιας ήταν απόλυτη. Ε΄χασε μεγάλη ευκαιρία στο 13' με τον Κάλι όταν ο Γλύκος έδιωξε με τα πόδια το πλασέ του και στο επόμενο λεπτό ο Ολαϊτάν δεν μπόρεσε από ιδανική θέση να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ιωάννου στο 22' βγήκε μόνο του με τον Γλύκο που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Η Βέροια στο 36' κέρδισε πέναλτι με τον διαιτητή Σπάθα μάλιστα να αποβάλλει και τον Βιβιάν. Ο Καλτσάς ανέλαβε την εκτέλεση του στέλνοντας την μπάλα απελπιστικά άουτ. Με παίκτη παραπάνω στο δεύτερο μέρος η Βέροια είχε τα ινία και στο 58' έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Καλτσάς δεν μπόρεσε να "νικήσει" τον Γλύκο. Ο Μπαργκάν στο 70' έπιασε την κεφαλιά αλλά δεν βρήκε στόχο. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε με τις δύο ομάδες να είναι προσεκτικές και έτσι το 0-0 δεν άλλαξε.

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Γεωργιάδης, Ορέστες, Αμαραντίδης, Καλί, Καλογέρης, Καφές, Ολαϊτάν, Καλτσάς (68'Πέρεζ), Μπαργκάν (87'Μπελόν, Ιωάννου (58'Κόστλι).

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλύκος, Κωνσταντινίδης (63'Έτο), Κουμάλο, Βιβιάν, Λίνο, Λάζαρ, Κάτσε, Ρομπέρ (46'Σταφυλλίδης), Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (77'Γιάννου), Αθανασιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα