Και ο Ζιάγκος στην Πεύκη

22:38 28/6/2014 - Πηγή: AEK365

Το «παρών» στο All-Around Basketball Skills Academy, το οποίο διεξήχθη στο κλειστό της Πεύκης έδωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Βαγγέλης Ζιάγκος και μοιράστηκε τις εμπειρίες του από το μπάσκετ με τα παιδιά.

Αναλυτικά το δελτίου Τύπου:

"Την Παρασκευή 27/6 ολοκληρώθηκε το ALL-AROUND BASKETBALL SKILLS ACADEMY στο κλειστό της Πεύκης, με την τιμητική παρουσία του Βαγγέλη Ζιάγκου.

Ο προπονητής της ΑΕΚ αποδείχτηκε ο καταλληλότερος για το κλείσιμο της εβδομάδας,

μεταδίδοντας τις βασικές αρχές και δεξιότητες του αγαπημένου μας αθλήματος, ενώ έκανε την έκπληξη φέρνοντας προσωπικά δώρα στα παιδιά!

Μαζί του ο υπεύθυνος προπονητής του καμπ, Μπάμπης Ψαράκης, παλιός παίκτης της ΑΕΚ και νυν προπονητής στις ακαδημίες του ΑΟ Πεύκης, ο οποίος σχεδίασε και εφάρμοσε το προπονητικό πρόγραμμα του καμπ όλης της περιόδου.

Η διοργανώτρια αρχή του ALL-AROUND BASKETBALL SKILLS ACADEMY θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια, τους καλεσμένους Σωτήρη Μανωλόπουλο, Βαγγέλη Ζιάγκο και Γιώργο Τσιάκο, τους προπονητές του καμπ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του ΑΟ Πεύκης, Θοδωρή Μακρυνιώτη, για την πολύτιμη βοήθειά του!

Σας περιμένουμε στο επόμενο ALL-AROUND BASKETBALL SKILLS ACADEMY που θα ανακοινωθεί σύντομα!".

Keywords
Τυχαία Θέματα