Καγκάβα: Ρωτήστε τον Μόγιες γιατί δεν παίζω

12:23 11/9/2013 - Πηγή: AEK365

Στην αναμέτρηση της Ιαπωνίας με την Γκάνα ο Σίνζι Καγκάβα ήταν ο κορυφαίος για τους Ιάπωνες και πολλοί έσπευσαν να τον ρωτήσουν γιατί δεν παίζει φέτος στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ιάπωνα μεσοεπιθετικό να παραπέμπει στον προπονητή του, τον Ντέιβιντ Μόγιες.

Σε δηλώσεις του ο Καγκάβα τόνισε: "Θα σας παρακαλούσα να ρωτήσετε τον Ντέιβιντ Μόγιες γιατί δεν παίζω στην ομάδα. Είναι απογοητευτικό, αλλά ένα τέτοιο γκολ, και όχι η συμμετοχή,

μου δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ας ελπίσουμε ότι θα το πάρω μαζί μου και ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν στο μέλλον. Είναι δύσκολο να μην παίζεις συχνά. Μερικές φορές η απογοήτευση σε επιβαρύνει υπερβολικά. Έτσι ήταν καλό για εμένα να επιστρέψω στην Ιαπωνία, στην οποία κατάφερα να παίξω και να σκοράρω".
Στην συνέχεια ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε: "Επίσης, ήθελα να πω ότι αισθάνθηκα ωραία με την υποστήριξη που έδειξε ο κόσμος στο πρόσωπο μου, αλλά πρέπει να μιλάω μέσα στο γήπεδο. Όταν γυρίσω στο σύλλογο μου, θα περιμένω την ευκαιρία μου στο Τσάμπιονς Λιγκ και στην Premier League. Είμαι βέβαιος ότι αυτό θα συμβεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα