ΚΑΕ Ολυμπιακός: Οι αθλητές δεν είναι πλήρως ασφαλισμένοι

12:57 20/6/2014 - Πηγή: AEK365

Η κόντρα της ΚΑΕ Ολυμπιακός με την Ομοσπονδία μπάσκετ για το θέμα της ασφάλισης των παικτών συνεχίζεται με την πειραϊκή ομάδα να βγάζει ανακοίνωση με την οποία σημειώνει, μεταξύ άλλων, πως έπειτα από μελέτη από τους εξειδικευμένους συνεργάτες της διαπίστωσε πως οι αθλητές δεν είναι πλήρως ασφαλισμένοι.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
«Μετά τη χθεσινή επίσκεψη των εξειδικευμένων συμβούλων της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός στα γραφεία της Ε.Ο.Κ., αποδείχθηκε περίτρανα

ότι οι αθλητές που συμμετέχουν στα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα δεν είναι πλήρως ασφαλισμένοι. Δυστυχώς, οι διαβεβαιώσεις της Ε.Ο.Κ., αναφορικά με την ασφαλιστική κάλυψη των διεθνών αθλητών, δεν ανταποκρίνονται επ ουδενί στην πραγματικότητα».
Μετά από αυτή την εξέλιξη, η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα επιμείνει στην απόφαση της να μην επιτρέψει σε κανέναν διεθνή να πάει στις εθνικές ομάδες. Υπενθυμίζεται πως ήδη απέχουν από την προετοιμασία της Εθνικής Νέων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κρήτης (8-20/7) οι Παπαπέτρου, Αγραβάνης και Χριστοδούλου, ενώ εκκρεμούν οι κλήσεις της Εθνικής Ανδρών για το Παγκόσμιο Κύπελλο (30/8-14/9).

Keywords
Τυχαία Θέματα