Κάμπελ: Θα αρπάξω την ευκαιρία

18:18 12/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο 18χρονος Άνταμ Κάμπελ, βρίσκεται στις ακαδημίες της Νιούκαστλ από τα 10 του χρόνια, όταν μετέβη σε αυτές, από την «Wallsend Boys Club». Από τα σπλάχνα της συγκεκριμένης ακαδημίας προέρχονται παίχτες που στη συνέχεια έγιναν αστέρες της Πρέμιερ, όπως ο Άλαν Σίρερ, ο Πίτερ Μπίρντσλει και ο Μίκαελ Κάρικ, με τους δύο πρώτους να κάνουν μεγάλη καριέρα στις «καρακάξες».
Τις ίδιες φιλοδοξίες για το μέλλον του έχει και ο Κάμπελ, μετά το ντεμπούτο που πραγματοποίησε την Κυριακή στην Πρέμιερ Λιγκ, στον αγώνα της Νιούκαστλ κόντρα στη Στόουκ.
Ο νεαρός επιθετικός

θέλει να αποδείξει στον Άλαν Πάρνιου ότι όντως αξίζει της εμπιστοσύνης του και προσδοκά σε σκληρή δουλειά και συγκέντρωση που θα τον μονιμοποιήσει στα βασικά πλάνα της ομάδας: «Είναι ωραίο να ξέρεις ότι ο προπονητής πρόκειται να σου δώσει μία ευκαιρία. Εάν πιστεύεις στις δυνατότητές σου, θα το κάνει. Πολλές φορές όμως δεν σε χρησιμοποιεί, ώστε να σε κάνει να θες να δουλέψεις σκληρότερα», τόνισε αρχικά ο 18χρονος και συμπλήρωσε: «Δίνει σε όλους μία τόνωση. Όχι μόνο σε μένα, αλλά οποιοσδήποτε στην ακαδημία και τις ρεζέρβες ξέρει ότι αν δουλέψει αρκετά σκληρά, τότε ο προπονητής θα σου δώσει την ευκαιρία και θα αγωνιστείς με την πρώτη ομάδα».
Αναφορικά με το τι προβλέπει στο άμεσο μέλλον για τον ίδιο, ο Κάμπελ δήλωσε: «Εγώ απλά κοιτάζω να βρίσκομαι στο πάγκο και αν καταφέρω να μπω κάποιες φορές, θα μου έδινε την τέλεια «βάση» με την οποία θα ξεκινούσα να δουλεύω από την επόμενη σεζόν. Δεν έχει να κάνει με το αν εγώ παίρνω ένα παιχνίδι, έχουμε ήδη καλούς παίχτες εδώ. Εγώ απλά συνεχίζω να δουλεύω».

Keywords
Τυχαία Θέματα