Κάμπας: Η Γ' Εθνική έχει αποκτήσει αίγλη λόγω ΑΕΚ

10:32 26/12/2013 - Πηγή: AEK365

Το εφετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής έχει αποκτήσει μια αίγλη παραπάνω λόγω της συμμετοχής της ΑΕΚ σε αυτό όπως υποστήριξε ο Ηλίας Κάμπας.

Ο 39χρονος επιθετικός του Ηλυσιακού μίλησε στην ιστοσελίδα gazzetta.gr και όταν του ζητήθηκε να πει την άποψη του για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, εκείνος δήλωσε: «Νομίζω ότι το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής λόγω της ΑΕΚ

έχει αποκτήσει μια αίγλη παραπάνω και νομίζω ότι όλοι όσοι ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι να ασχολούνται με τις κατηγορίες αυτές, καθώς σ΄αυτές αναδεικνύονται ταλέντα».

Αναλυτικά οι υπόλοιπες δηλώσεις του Ηλία Κάμπα στην ιστoσελίδα gazzetta.gr
- Ποιό είναι το μυστικό της μέχρι τώρα καλής πορείας του Ηλυσιακού;
«Δεν υπάρχουν μυστικά σ΄αυτή την ομάδα. Πρωταρχικός στόχος του Ηλυσιακού καθώς επίσης της διοίκησης, αλλά και των πιο έμπειρων παικτών είναι η δημιουργία μιας ομάδας προκειμένου να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε συνδυασμό πάντα με το καλό κλιμα, καθώς μην ξεχνάμε ότι από τον όμιλο υποβιβάζονται οι μισές ομάδες».
- Πέτυχες τα δύο από τα τρία γκολ στη νίκη της ομάδας σου απέναντι στη Θύελλα Ραφήνας. Λέει κάτι αυτό;
« Αυτή τη στιγμή που βρίσκομαι σε μια ομάδα που αποτελείται από νεαρά παιδιά, τα οποία με έχουν βοηθήσει σημαντικά στο επιθετικό κομμάτι και ιδιαίτερα στο σκοράρισμα».
- Που κρίθηκε το παιχνίδι με την Θύελλα Ραφήνας;
«Τα παιχνίδια στη Γ΄ Εθνική μεταξύ ομάδων που βρίσκονται στην ίδια δυναμική, με εξαίρεση την ΑΕΚ κρίνονται στην εμπειρία και την δύναμη, κάτι που έγινε και στο δικό μας παιχνίδι με την Θύελλα».
- Τι είναι αυτό που σου δίνει ώθηση και κίνητρο να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι ακόμα;
«Είναι μικρόβιο για εμένα το να είμαι μέσα στο γήπεδο, μαζί με νεαρά παιδιά τα οποία μου δίνουν μια επιπλέον βοήθεια στο σκοράρισμα, προκειμένου να συνεχίσω να είμαι το ίδιο καλός όσο και πριν».

Keywords
Τυχαία Θέματα