Ήττα-σοκ στην Κυψέλη

21:07 16/3/2013 - Πηγή: AEK365

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον Παναθηναϊκό και το αήττητο σερί έλαβε τέλος, με το φινάλε της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος της Α1. Τα κορίτσια παρόλα αυτά τερμάτισαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και στρέφουν την προσοχή τους στα πλέι οφ, όπου μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος για δεύτερη σερί σεζόν.

Το ματς

Η ΑΕΚ ξεκίνησε έτσι όπως θα έπρεπε για να διατηρήσει το αήττητο σερί της και μπήκε με φόρα στον

αγωνιστικό χώρο. Έτσι, κατάφερε με συνοπτικές διαδικασίες και καλή εικόνα να φτάσει στο 1-0 σετ.
Στην συνέχεια, ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοσή του και η Ένωση που μπήκε νωθρά και πραγματοποίησε αρκετά λάθη έδωσε δικαιώματα. Αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι «πράσινες», οι οποίες πίεσαν και μάλιστα πήραν και προβάδισμα στο σκορ και έφεραν το ματς στα ίσα.
Ανάλογη η πορεία και στο τρίτο σερ, με τα κορίτσια του Απόστολου Οικονόμου να κάνουν αρκετά λάθη και να αφήνουν τις «πράσινες» να μπαίνουν στο παιχνίδι, κάνοντας το 2-1 στα σετ.
Οι «κιτρινόμαυρες» θέλησαν να αλλάξουν την κατάσταση και να στείλουν το παιχνίδι στο τάι μπρέικ και τα κατάφερναν μέχρι ένα σημείο, αφού παρουσίασαν βελτιωμένη εικόνα. Όμως, κάποια νέα λάθη άφησαν τον Παναθηναϊκό να κάνει ένα σερί και να πάρει σημαντική διαφορά, που στο τέλος του έδωσε τη νίκη με 3-1 σετ.

Τα σετ: 18-25,25-23,25-21,25-23

Παναθηναϊκός (Ρούσης): Κουντουρά, Ιχτιάρη, Βασιλαντωνάκη, Πέρεζ, Καββαδία, Νούσια, Μυλωνά, Σωτηρίου

ΑΕΚ (Οικονόμου): Τοτσίδου, Γκούζου, Τζανακάκη, Μποροβίνσεκ, Παπαφωτίου, Μέντεζ, Ρόγκα, Τσοχατζή, Κις.

Keywords
Τυχαία Θέματα