Ήττα για την Εθνική

22:00 30/3/2013 - Πηγή: AEK365

Με ήττα στο γκολ (4-5) από την Κροατία και αρκετά ελπιδοφόρα εμφάνιση, στη Ριέκα, ολοκλήρωσε τη φετινή της παρουσία στο Γουόρλντ Λιγκ η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Απέναντι στη χρυσή ολυμπιονίκη του Λονδίνου, η νεανική Εθνική μας ομάδα, στάθηκε ισάξιος αντίπαλος και διεκδίκησε τη νίκη, σ' ένα παιχνίδι που βαθμολογικά ήταν αδιάφορο και για τις δύο ομάδες.

Η Εθνική

μας, ηττήθηκε τελικά και έχασε το παιχνίδι στις λεπτομέρειες, αφήνοντας όμως ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον και τις δυνατότητες της.

Οι άμυνες των δύο είχαν τον πρώτο λόγο, γι αυτό και το χαμηλό τελικό σκορ, ενώ σε γενικές γραμμές ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι που άφησε ικανοποιημένο τον ομοσπονδιακό μας τεχνικό Σάκη Κεχαγιά, για την εικόνα των διεθνών μας.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι, η Εθνική μας, απώλεσε δύο πέναλτι, στα οποία και αστόχησαν οι Γιάννης Φουντούλης και Αλέξανδρος Γούνας.

Τα 8λεπτα: 2-2, 0-0, 2-1, 1-1

ΕΛΛΑΔΑ (Σάκης Κεχαγιάς): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης, Μιράλης, Ποντικέας, Φουντούλης Ι., Βλαχόπουλος, Χρυσοσπάθης, Δελακάς 1, Μουρίκης, Κολόμβος 2, Γούνας 1, Τίγκας, Γαλανόπουλος

Διαιτητές: Βοϊβοντίν (Ρωσία), Νέμεθ (Ουγγαρία)

Από τον Όμιλο μας (Α' Ευρώπης), στην τελική φάση της διοργάνωσης (11-16 Ιουνίου, Τσέλιαμπινσκ), προκρίθηκε το Μαυροβούνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα