Ήττα-αποκλεισμός για το ΝΟΒ

19:36 11/3/2015 - Πηγή: AEK365

Τον αποκλεισμό από το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα υπέστη ο ΝΟ Βουλιαγμένης που ηττήθηκε με 8-6 στο Κίρισι της Ρωσίας από την Κίνεφ στο δεύτερο προημιτελικό για την Ευρωλίγκα των γυναικών. Η ομάδα του Κώστα Δήμου, η οποία στο πρώτο παιχνίδι είχε χάσει με 10-9 στον Πειραιά, θα συνεχίσει στο Φάιναλ Φορ του ΛΕΝ Τρόφι (10-12 Απριλίου) και θα διεκδικήσει το δεύτερο τη τάξει ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης

ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, αποφασισμένος για τη νίκη- ανατροπή που θα του έδινε την πρόκριση στην τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Το επιμέρους 2-1 του πρώτου οκταλέπτου ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για την ελληνική ομάδα, με τη συνέχεια όμως να μην είναι ανάλογη. Οι παίκτριες της ομάδας του Λαιμού δέχθηκαν 6 γκολ στα δύο επόμενα οκτάλεπτα και σε συνδυασμό με τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στο κομμάτι της επίθεσης και τα μόλις δύο γκολ, βρέθηκαν στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου πίσω στο σκορ με 7-5.

Ο χρόνος λιγόστεψε επικίνδυνα για την ομάδα του ΝΟ Βουλιαγμένης, που σε εκείνο το σημείο ήθελε 4 γκολ για να μπορεί να ελπίζει σε πρόκριση, κάτι το οποίο δεν έγινε, με το 8-6 να είναι το τελικό σκορ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαιτησία άνα περιόδους με τις αποφάσεις της, ευνόησε σε ένα βαθμό την γηπεδούχο ομάδα.

ΚΙΝΕΦ ΚΙΡΙΣΙ- ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 8-6

Οκτάλεπτα: 1-2, 3-1, 3-2, 1-1

Keywords
Τυχαία Θέματα