Ήθελε Τόρες, Τέβες η Γουέστ Χαμ

08:27 21/2/2012 - Πηγή: AEK365

Την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, η Γουέστ Χαμ επιχείρησε να... ταράξει τα νερά στο μεταγραφικό παζάρι καθώς, όπως ισχυρίστηκαν οι ιδιοκτήτες της, έγινε προσπάθεια για την απόκτηση, με την μορφή δανεισμού, του Φερνάντο Τόρες από την Τσέλσι αλλά και του Κάρλος Τέβες από την Μάντσεστερ Σίτι.

Την εφετινή σεζόν η Γουέστ Χαμ αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ και σε δηλώσεις του ο, εκ των ιδιοκτητών της ομάδας, Ντέιβιντ Σάλιβαν τόνισε σε μπλογκ: "Προσπαθήσαμε να φέρουμε τον Τόρες από

την Τσέλσι. Αν δεν μπορούσε να σκοράρει στην Premier League ας έρθει μαζί μας για ένα μήνα, μπορεί να τον... αναστήναμε. Μας απάντησαν όχι αυτή την στιγμή".
Όσο για τον Κάρλος Τέβες, ο Σάλιβαν δήλωσε: "Τρεις φορές ρωτήσαμε και τις τρεις φορές μας απάντησαν από την Μάντσεστερ Σίτι πως δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα". Την προσπάθεια απόκτησης του Τέβες επιβεβαίωσε και ο έτερος ιδιοκτήτης της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Γκολντ, ο οποίος έγραψε στο Twitter: "Προσπαθήσαμε να τον φέρουμε με την μορφή δανεισμού για σύντομο διάστημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα