Ισόπαλο το φιλικό με ΠΑΟ

19:22 12/9/2014 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας για τη νέα περίοδο ήρθε ισόπαλη 2-2 στα σετ με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό της Γλυφάδας. Τα σετ: 25-18, 18-25, 21-25, 15-10. Ο Χόρχε Ελγκέτα έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του ενώ ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος αρνήθηκε ευγενικά να σχολιάσει το ματς.
Η ΑΕΚ

με τους Παγιάν, Κρνιτς, Ανδρεάδης, Ραντούνοβιτς, Πέτρογλου, Μπουρκόβσκι και λίμπερο τον Παπαδημητρίου (λ) πήρε το πρώτο σετ μετά από πολύ καλό φίνις ενώ το σκορ ήταν 16-16. Στη συνέχεια ο Αργεντινός τεχνικός έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους υπόλοιπους παίκτες ενώ ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοσή του και κέρδισε τα δυο επόμενα σετ. Στο 4ο σετ, με την ομάδα που ξεκίνησε τον αγώνα στο παρκέ, η ΑΕΚ κυριάρχησε.
Με τον Παναθηναϊκό δεν αγωνίστηκε ο Πανταλέων ενώ ο Πρωτοψάλτης έπαιξε για λίγο και μόνο στην πίσω ζώνη λόγω ενός προβλήματος στον αχίλλειο τένοντα. Από την ΑΕΚ έλειψε ο Κόνραντ Γκούζντα ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της επιστροφής μετά την επέμβαση στον ώμο (γυμνάστηκε μόνος του).
«Το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας. Είχα την ευκαιρία να δω όλους τους παίκτες. Η ομάδα θέλει χρόνο ακόμη. Κάποιοι παίκτες δεν είναι στο 100%. Προχωράμε σιγά-σιγά με σκληρή δουλειά» δήλωσε ο Χόρχε Ελγκέτα.
ΑΕΚ (Ελγκέτα): Παγιάν, Κρίνιτς, Ανδρεάδης, Ραντούνοβιτς, Πέτρογλου, Μπουρκόβσκι / Παπαδημητρίου (λ), Μαντέκας, Ίλιτς, Κατσανεβάκης, Οικονόμου, Γεωργιάδης, Μιχαλόπουλος
ΠΑΟ (Ανδρεόπουλος): Στιβαχτής, Καμίνσκι, Σαμαντάς, Κουκ, Χόι, Λουκάς / Πολυχρονιάδης (λ), Μπούρας (λ), Πρωτοψάλτης, Αριστόπουλος, Ψαρρής, Αδαμόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα