Ισοπαλία τίτλου για ΑΕΛ

19:16 28/4/2012 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ- ΠΛΕΙ ΟΦ 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕΛ- ΑΠΟΕΛ: 0-0
Ο Ματίας Ντεγκρά διατήρησε ανέπαφη την εστία του και την ΑΕΛ στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς το μεγάλο ντέρμπι ολοκληρώθηκε με σκορ χωρίς τέρματα. Η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου παραμένει φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν, καθώς διατήρησε την διαφορά δύο βαθμών από την κορυφή

της βαθμολογίας.
Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει απόλυτα ικανοποιημένη την ΑΕΛ, που αγωνιζόταν με 10 ποδοσφαιριστές από το 63' λόγω αποβολής του Μοντέϊρο, με απευθείας κόκκινη κάρτα. Στα τελευταία λεπτά, το ΑΠΟΕΛ πίεσε όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει, αφού ο Ντεγκρά, κυρίως στην φάση του 82' απέκρουσε σωτήρια το πλασέ του Σολάρι.
ΑΕΛ: Ντεγκρά, Αϊρόσα, Καρλίτος, Τζούνιορ, Ουόν, Νικολάου, Ντεντέ, Μοντέϊρο, Καφού (81' Τζιλμπέρτο), Σίλας (65' Εντμάρ), Βοού (70' Ντίξον).
ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Κακά, Μποαβεντούρα, Πουρσαϊτίδης, Αλεξάνδρου, Μοράις, Σόουζα (63' Πίντο), Μαρσίνιο, Τρισκόφσκι (63' Μαντούκα), Χαραλαμπίδης (77' Σολάρι), Αΐλτον.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ- ΟΜΟΝΟΙΑ: 0-4
Την πρώτη της νίκη πέτυχε η Ομόνοια στην φάση των πλέι-οφ, καθώς επιβλήθηκε με 4-0 της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», με δύο γκολ του Αντρέ Άλβες και τρείς ασίστ του Γιουβάλ Σπούγκιν.

Τα άλλα δύο τέρματα πέτυχαν οι Μπεν Νταγιάν και Μπεργκουνιού. Οι πράσινοι, απόλυτα ουσιαστικοί και αποτελεσματικοί, πέτυχαν δεύτερη νίκη στην Λάρνακα φέτος, και μετά από την νίκη αναπτέρωσαν τις ελπίδες που έχουν για τον τίτλο, όμως είναι επικεντρωμένοι στην μάχη του κυπέλλου.

Η Ανόρθωση, που αγωνιζόταν με 10 ποδοσφαιριστές από το 16' λόγω αποβολής του Τζανίσιο για σκληρό μαρκάρισμα στον Αλωνεύτη, απαγοήτευσε και στο δεύτερο ημίχρονο κατέρρευσε.

Ανόρθωση: Κόζατσικ, Τζανίσιο, Κβιρκβέλια, Σπρόκελ, Κόλιν, Λαμπάν (78' Σιέλης), Μαρκίνιος, Μακρής, Ρονκάτο, Ρέζεκ (52' Αντιτς), Οκκάς (70' Κωνσταντίνου).
Ομόνοια: Γιωργαλλίδης, Αλαμπί, Καρυπίδης, Μπεν Νταγιάν, Σπούγκιν, Αγκουιάρ (70' Σάλατιτς), Κασέκε, Μακρίδης (80' Μπεργκουνιού), Αλωνεύτης, Χριστοφή, Αλβες.

Keywords
Τυχαία Θέματα