Ισοπαλία στα πέναλτι ο ΟΣΦΠ (ξανά)!

01:07 28/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ολυμπιακός δεν έχασε ούτε στο τρίτο φιλικό στην Πορτογαλία (ξανά 4-4 στα πέναλτι,1-1 κ.α. με Νιούκασλ) με τον Ζαρντίμ να χαμογελά για την εμφάνιση του β' ημιχρόνου που έκανε η ομάδα του.
Η ομάδα του Λιμανιού μετά από ένα «άχρωμο» και... μπερδεμένο-λόγω των πολλών αλλαγών στις θέσεις των παικτών-πρώτο ημίχρονο, ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο κάτι που έγινε κυρίως εξαιτίας της εισόδου των Αμπντούν, Μήτρογλου, Μανιάτη και

Βλαχοδήμου. Σταθερός και με πολύ καλή παρουσίας στο κέντρο της άμυνας ο Σιόβας για ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι κόντρα σε μία Νιούκαστλ που είχε αρκετές αλλαγές σε σχέση με την βασική ομάδα και χρησιμοποίησε από τα μεγάλα της αστέρα μόνο τον Σισέ για λίγα λεπτά.

Ολυμπιακός (Ζαρντίμ): Κάρολ, Σιόβας, Παπάζογλου, Ντιελνά, Τοροσίδης, Φέισα, Σουμπίνιο, Ντιόγκο, Φετφατζίδης, Λυκογιάννης, Τζεμπούρ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός άρχισε με: Kάρολ, Σιόβα, Μανωλά, Χολέμπας, Τοροσίδη (68΄Πάντελιτς), Μοδέστο, Μανιάτη, Τάτο, Βλαχοδήμο, Αμπντούν, Μήτρογλου (85΄Καραγκούνης)

Νιούκαστλ (Πάρντιου): Κρουλ, Χάρπερ, Έλιοτ, Τέιλορ, Ουίλιαμσον, Πέρτς, Σαντόν, Ομπερτάν, Μπιγκιριμάνα, Γκόσλινγκ, Αμαλφιτανό, Βούκσιτς, Αμεόμπι

Keywords
Τυχαία Θέματα