«Ήρθα με όρεξη για δουλειά»

17:56 8/3/2012 - Πηγή: AEK365

Με όρεξη για δουλειά και επιτυχίες εμφανίστηκε ο νέος προπονητής της Καλλονής, Γιάννης Ματζουράκης, κατά την επίσημη παρουσίαση του. Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε:

Τι συντέλεσε ώστε να πάρετε την απόφαση να δεχτείτε την πρόταση της ΑΕΛΚ; Είχε να κάνει με τον πρόεδρο της ομάδα, κ. Μιχαλάκη;

«Πράγματι, ο κ. Μιχαλάκης μου έκανε ένα κλικ που έκανε ένα ταξίδι ο ίδιος για να συναντηθούμε. Εκεί τον γνώρισα, μου εξέφρασε το όραμά του, τις θέσεις του και πραγματικά αυτό το ραντεβού αποτέλεσε την αφετηρία να τα βλέπω όλα θετικά ή αν θα θέλετε να προβώ στην κίνηση αυτή. Ο πρόεδρος δε σας το

κρύβω με εντυπωσίασε με την συμπεριφορά του, μου φέρθηκε άψογα και έδειξε να είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει και λατρεύει την ομάδα και αυτό που κάνει».

Ποιοι είναι οι στόχοι για την ομάδα της ΑΕΛΚ;

«Αυτό που έχω να πω είναι ότι ήρθα με μεγάλη διάθεση και όρεξη στην ομάδα της Καλλονής να δουλέψω μαζί με τα παιδιά, να συνεργαστώ με την διοίκηση και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε κάτι καλό, κάτι που θα ευχαριστεί όλους εμάς αλλά και όλο το νησί. Να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα αποτελεί ίνδαλμα για τις υπόλοιπες. Όμως για να γίνουν όλα αυτά χρειάζεται πολλή δουλειά, υπομονή και επιμονή για να επιτύχουμε».

Είστε από τους προπονητές που θα δουλέψουν για πρώτη φορά στην καριέρα τους στον χώρο της Β' Εθνικής. Ένα πρώτο σχόλιο;

«Πιστεύω ότι είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Εγώ δεν το ξέρω και τόσο καλά αφού δεν είχα εργαστεί σε ομάδα του χώρου αυτού. Θα το πω ξεκάθαρα. Οι παίκτες, το τεχνικό τιμ αλλά και οι άνθρωποι της ομάδας που έχω συνεργαστεί μαζί τους και στο παρελθόν ήταν πολύ σημαντικοί παράγοντες ώστε να δεχτώ την πρόταση. Και όπως σας είπα και προηγουμένως, ο πρόεδρος και διοίκηση ήτανε η αφετηρία και η αφορμή για να ξεκινήσω στον χώρο αυτό».

Έρχεστε σε μια δύσκολη χρονική στιγμή με τον δεύτερο γύρο που αρχίζει. Πιστεύετε ότι υπάρχει ο χρόνος ώστε να δημιουργήσετε αυτό που οραματίζεστε και σαφώς θέλει η διοίκηση ώστε η Καλλονή στο τέλος να εκπληρώσει τον στόχο της;

«Το δύσκολο είναι ότι όχι μόνο είναι στην μέση το πρωτάθλημα, αλλά και ότι τώρα υπάρχουν στο πρόγραμμα συνεχόμενα παιχνίδια που πρέπει να δώσει η ομάδα και οπωσδήποτε αυτό δυσκολεύει αρκετά την προσπάθεια. Θα πρέπει να αλλάξουμε ορισμένα πράγματα και μέσα από τη συλλογική δουλειά που θα κάνουμε ευελπιστώ ότι τα αποτελέσματα θα μας δικαιώσουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα