Ινιέστα: Θα υποφέρει η Αγγλία

15:03 8/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η Εθνική Γαλλίας είναι καλύτερη από την Εθνική Αγγλίας εκτιμά ο Αντρές Ινιέστα και για αυτό οι Άγγλοι, λόγω και των σημαντικών απουσιών που έχουν, θα υποφέρουν την Δευτέρα στο μεταξύ τους παιχνίδι για τον τέταρτο όμιλο του EURO 2012 όπως σημείωσε ο Ισπανός μέσος.

Σε δηλώσεις του ο Αντρές Ινιέστα τόνισε για το Αγγλία-Γαλλία:

"Έχω παρακολουθήσει αρκετές φορές την Γαλλία στην τηλεόραση και πιστεύω πως η ομάδα έχει την δυνατότητα να κάνει την Αγγλία να υποφέρει. Οι Γάλλοι έχουν βελτιωθεί κάτω από την καθοδήγηση του προπονητή Λοράν Μπλαν και ο συνδυασμός των Ριμπερί, Μπενζεμά και Καμπαγιέ είναι εξαιρετικός. Μερικούς μήνες πριν διατηρούσα τις επιφυλάξεις μου, αλλά πλέον πιστεύω πως η Γαλλία είναι καλύτερη από την Αγγλία. Η Αγγλία έχει αλλάξει προπονητή και σύστημα. Επίσης, υπέστη σημαντικές απώλειες, οι οποίες θα της κοστίσουν στον αγώνα κόντρα στην Γαλλία. Σημαντικότερη θα είναι η απουσία του Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος θα λείψει τόσο στην προσπάθεια για την επίτευξη του γκολ όσο και στην δουλειά που κάνει μέσα στο γήπεδο".
Για την κρισιμότητα του συγκεκριμένου αγώνα ο Ινιέστα δήλωσε: "Υπό φυσιολογικές συνθήκες τόσο η Αγγλία όσο και η Γαλλία θα περνούσαν στα προημιτελικά. Αλλά το ματς μεταξύ τους είναι αυτό που θα κρίνει και την πορεία του ομίλου".

Keywords
Τυχαία Θέματα