Ινδία: Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τους βιαστές της 7χρονης

16:07 25/7/2014 - Πηγή: AEK365

Ένας άντρας έχασε τη ζωή του και άλλοι δύο τραυματίστηκαν σοβαρά, μετά από επίθεση εξοργισμένων χωρικών θεωρώντας τους ως βιαστές και δολοφόνους του 7χρονου κοριτσιού που βρέθηκε κρεμασμένο σε δέντρο στο κρατίδιο της Δυτικής Βεγγάλης, στην ανατολική Ινδία.
Πρόκειται για έναν τοπικό ιερέα και δύο φίλοι του, οι οποίοι υποδείχθηκαν ως υπαίτιοι της νέας φρικαλαιότητας που συγκλονίζει και πάλι την ασιατική αυτή χώρα.
Οι σκληρές φωτογραφίες δείχνουν τους τρεις άνδρες γυμνούς πεσμένους στο έδαφος μετά από τα πολλαπλά χτυπήματα των συγχωριανών της 7χρονης.

Ο ένας από τους φερόμενους ως δράστες ξεψύχισε στον τόπο του λιντσαρίσματος.
Σύμφωνα με τους χωρικούς, η μικρή χάθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης και βρέθηκε νεκρή, κρεμασμένη από το δέντρο, νωρίς το πρωί της Πέμπτης.
Παρόλα αυτά κατά την πρώτη έρευνα δεν εντοπίστηκαν ίχνη βιασμού πριν τη δολοφονία του κοριτσιού. Όπως αναφέρει η Daily Mail, η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο οικογενειακής απάτης ως κίνητρο για τη δολοφονία.
«Περιμένουμε την αυτοψία για την επιβεβαίωση του βιασμού», δήλωσε ένας αστυνομικός. «Γνωρίζουμε ότι υπήρχε κάποια εχθρότητα μεταξύ της οικογένειας των κοριτσιών και του βασικού κατηγορούμενου, Ράταν Ντας.
Στην Ινδία καταγγέλλεται κατά μέσο όρο ένας βιασμός κάθε 21 λεπτά.

Πηγή: ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα