Ημέρα γηπεδούχων

00:22 14/1/2012 - Πηγή: AEK365

ΟΦΗ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (17:15/aek365.gr/NS3)

Ο ΟΦΗ έχει το ψυχολογικό πλεονέκτημα απέναντι στην ΔόξαΔράμας, αφού αγωνίζεται εντός έδρας και επιθυμεί να μπει δυναμικά στο παιχνίδι και να καταφέρει να πάρει τη νίκη μετά ήττα που γνώρισε την περασμένη αγωνιστική από τον Ατρόμητο. Από την άλλη η ομάδα της Δράμας πάει στο Ηράκλειο, με το ηθικό

ανεβασμένο, ύστερα από την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό και θα προσπαθήσει να πάρει την πρώτη της νίκη στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΟΦΗ: εζυρίδης, Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Βάντο, Πίτσος, Χαριτωνίδης, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Βερόν, Ζόρντι Λόπεζ, Χόρχε Λόπεζ, Ουκάρ, Ζόρμπάς, Καμπάνταης, Παπουλής, Μποντόρ, Νύκταρης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Δεν έχει ανακοινωθεί

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (19:300/ aek365.gr/NS1)

Μετά την σφαλιάρα που έφαγε ο Ολυμπιακός την περασμένη αγωνιστική από την Δόξα Δράμας, θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες, αφού θεωρητικά το έργο του είναι εύκολο ειδικά από την στιγμή που είναι και γηπεδούχος. Ενώ ο Λεβαδειακός που θα παραταχθεί χωρίς τον τιμωρημένο Μελισσά θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο δυνατό για να πάρει ακόμα και τον βαθμό της ισοπαλίας μέσα στο Καραϊσκάκη.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΟΣΦΠ: Κοστάντσο, Μέγιερι, Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Χολέβας, Μαρκάνο, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φετφατζίδης, Ορμπάιθ, Γέστε, Φουστέρ, Μόνχε, Αμπντούν, Ντιόγο, Μιραλάς.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στρατηλάτη, Κυριακίδη, Μουλόπουλο, Ζησόπουλο, Αλεξίου, Ιωάννου, Λισγάρα, Κουτσόπουλο, Μεντί, Κόρμπο, Ναπολεόνι, Βιάνα, Μαχαίρα, Κοιλιάρα, Ζαχούι, Φαβάλι, Σουμπίνιο, Ζουρούδη, Βασιλείου και Πόποβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα