Ηλεκτρονικό τσιγάρο εξερράγη σαν χειροβομβίδα! (ΦΩΤΟ)

11:23 14/10/2014 - Πηγή: AEK365

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο που κάπνιζε παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή του. Ο 40χρονος Ντέιβιντ Ασπιναλ από το Γουίγκαν της Μεγάλης Βρετανίας τραυματίστηκε πολύ σοβαρά εξαιτίας ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου και τώρα μπορεί να χρειαστεί έως και τρία χρόνια θεραπεία για να ανακάμψει.

Ο 40χρονος ενώ κάπνιζε ένιωσε ξαφνικά έντονη θερμότητα στα δάχτυλα και πέταξε αμέσως το τσιγάρο στο πάτωμα. Αυτό όμως λειτούργησε ως χειροβομβίδα και με τόση ένταση που οι φακοί επαφής που φορούσε ο άντρας εκτοξεύτηκαν από τα μάτια του!

Ο ίδιος λέει ότι ένα μεταλλικό τμήμα του τσιγάρου, διαπέρασε το πόδι του που φορούσε κοντό παντελόνι, έκανε μια τρύπα στην απέναντι πόρτα και εξοστρακίστηκε στον τοίχο και ένα άλλο μεταλλικό κομμάτι του τσιγάρου, τραυμάτισε το άλλο πόδι.

Στο σημείο κατέφτασε η πυροσβεστική με τον επικεφαλής να δηλώνει ότι αρχικά νόμιζαν ότι πρόκειται για πυρκαγιά. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο ήταν καινούργιο και η πυροσβεστική διενεργεί τώρα έρευνα για να διαπιστωθεί η αιτία της έκρηξης.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται κάτι τέτοιο για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα. Το καλοκαίρι το σπίτι μιας 34χρονης τυλίχτηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς από έκρηξη ηλεκτρονικού τσιγάρου στο Μάντσεστερ, ενώ η ίδια και τα τρία παιδιά της σώθηκαν ως εκ θαύματος. Η 34χρονη τότε είχε ξεχάσει το ηλεκτρονικό της τσιγάρο στην πρίζα να φορτίζει περισσότερο χρόνο από τον προβλεπόμενο.

Keywords
Τυχαία Θέματα