«Ικανοποιητική απόδοση»

15:32 27/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ευχαριστημένος για τις επιδόσεις του στη Μπάνια Λούκα εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο Κρίστιαν Γκολομέεφ. Ο νεαρός πρωταθλητής αναφέρθηκε επίσης στην προετοιμασία και τους στόχους του για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όπως επίσης και για τις πιθανότητες που έχει να πιάσει το Ολυμπιακό όριο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τους αγώνες : «Το πρωί τα πήγα πολύ καλά, ενώ και το απόγευμα ένιωθα δυνατός αλλά δεν μου βγήκαν όπως θα

ήθελα η κούρσα και ο τερματισμός. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις επιδόσεις μου, καθώς δεν έχω ξεκουραστεί ακόμα για το Πανευρωπαϊκό».

Για τη προετοιμασία του για τη συνέχεια: «Το μίτινγκ στη Μπάνια Λούκα ήταν το τελευταίο μου πριν το Ευρωπαϊκό. Τώρα θα επικεντρωθούμε καθαρά σε αυτούς τους αγώνες. Μένουν λίγες εβδομάδες και θα προετοιμαστούμε για να πάμε καλά», είπε και συμπλήρωσε πως στη διοργάνωση «Στόχος μου είναι να μπω στη 16άδα και να κάνω ένα καλό χρόνο».

Για το Ολυμπιακό όριο: «Έχει απομείνει λίγος χρόνος για να το πετύχω και απ' όσο ξέρω τον εαυτό μου η απόδοσή μου κορυφώνεται τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Είναι δύσκολο να κάνω τόσο καλό χρόνο αλλά θα το προσπαθήσω και ποτέ δεν ξέρεις. Θα το παλέψουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα