Ιγκουαΐν: Να φέρω στην Νάπολι έναν τίτλο

19:09 1/8/2013 - Πηγή: AEK365

Η Νάπολι παρουσίασε το σπουδαίο μεταγραφικό της απόκτημα τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν ο οποίος υπογράμμισε πως θέλει να βοηθήσει την νέα του ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από πολλά χρόνια.

Σε δηλώσεις του ο Αργεντινός επιθετικός τόνισε: "Μιλήσαμε τους Αργεντίνους φίλους μου που ζουν στην πόλη και μου είπαν τα καλύτερα οπότε αποφάσισα να έρθω εδώ παρά το ενδιαφέρον της Αρσεναλ. Στην απόφαση μου,

βέβαια, έπαιξαν ρόλο και οι μεταγραφές των συμπαικτών μου στη Ρεάλ αλλά και η παρουσία του Ράφα Μπενίτεθ. Σε αυτή την πόλη είναι όλοι αφιερωμένοι 100% στον Μαραντόνα και ένιωσα την αγάπη των οπαδών από την πρώτη στιγμή, όταν προσγειώθηκα στη Ρώμη".
Για τους στόχους του με την Νάπολι ο Ιγκουαΐν δήλωσε: "Ξέρουμε ότι απέναντι μας θα είναι η Γιουβέντους, μια πολύ δυνατή ομάδα που ξεκινάει ως φαβορί. Θα είναι μια ωραία μάχη και ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Αυτό ονειρευόμαστε και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε".
Σε ερώτηση αν θα μπορέσει να αναπληρώσει το κενό του Έντινσον Καβάνι, ο Ιγκουαΐν σημείωσε πως "δεν ξέρω αν θα καταφέρω να βάλω όσα γκολ έβαλε ο Έντινσον αλλά θα προσπαθήσω να βοηθήσω ώστε η ομάδα να κατακτήσει κάτι σημαντικό".
Τέλος σε ερώτηση αν στο μυαλό του υπάρχει το ενδεχόμενο αν βγει πρώτος σκόρερ ο Ιγκουαΐν απάντησε το εξής: "Αυτό δεν εξαρτάται από μένα. Στο ιταλικό πρωτάθλημα υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι επιθετικοί και όλοι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Είμαι υπερήφανος που βρίσκομαι εδώ, έχουμε πολύ καλή ομάδα και ελπίζω να φέρω στη Νάπολι έναν τίτλο που λείπει πολλά χρόνια".

Keywords
Τυχαία Θέματα