Ίδρωσε αλλά τα κατάφερε ο Ατρόμητος

17:13 11/11/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 10η αγωνιστική

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος

Ο Ατρόμητος νίκησε δύσκολα με 1-0 τον Πανιώνιο σε ένα ματς με δύο πρόσωπα. Το πολύ καλό πρώτο μέρος ακολούθησε ένα 45λεπτό που ήταν σαν να μην έγινε ποτέ. Τελικά η ομάδα του Περιστερίου κράτησε τη νίκη και δείχνει να συνέρχεται.

Εξαιρετικό το πρώτο μέρος με τους γηπεδούχους να χάνουν μεγάλη διπλή ευκαιρία

στο 2ο λεπτό με τον Δημόυτσο. Ο Πανιώνιος απάντησε με μια κεφαλιά του Γουνδουλάκη στο 17' που δεν βρήκε στόχο. Οκτώ λεπτά μετά ο Καραμάνος βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το σουτ του δεν προβλημάτιζε τον Περιστερίδη. Στο 29' ο επιθετικός του Ατρομήτου είχε σουτ στο δοκάρι και στο επόμενο λεπτό ο Θανάσης Καραγκούνης βρήκε μόνος του απέναντι στον Περιστερίδης και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάριση λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου όταν ο Αυλωνίτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στην επανάληψη το ματς έγινε κακό. Ο Ατρόμητος απείλησε στο 54' με ένα σουτ του Πίτου Γκαρσία και η επόμενη αξιόλογη φάση ήρθε στο 71' με μια κεφαλιά του Καρμάνου που μπλόκαρε ο Περιστερίδης. Από εκεί και πέρα το χάος και το αποτέλεσμα έμεινε ως είχε.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Καραγκούνης (78'Μπέλιτς), Καραμάνος (88'Φυτανίδης), Πίτου Γκαρσία (77'Μπρίτο), Δημούτσος, Κούτσι, Ιγκλέσιας

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος)_: Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρος, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος (24'Ανδράλας), Ρόβας (67'Ρόκας), Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Κολοβός (65'Διαμαντάκος), Αραβίδης, Οκόγε

Keywords
Τυχαία Θέματα