Ιδανικό ξεκίνημα για τα κορίτσια

22:27 23/10/2013 - Πηγή: AEK365

Αν και τα κορίτσια της ΑΕΚ μπορούσαν να είχαν τελειώσει νωρίτερα το ματς απέναντι στην SVS πήραν τη νίκη στο τάι μπρέικ με 3-2 σετ και ξεκίνησαν ιδανικά τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο CEV CUP.

Το ματς

Στο ξεκίνημα του αγώνα η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν αυτή που μπήκε δυναμικά και πήρε μια διαφορά τριών πόντων (0-3), αλλά στη συνέχεια με ένα εκπληκτικό σερί

και ώθηση από την Γιακουμή, τα κορίτσια της ΑΕΚ κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους (14-6). Έπειτα η SVS προσπάθησε και πίεσε για να καταφέρει κάτι κακό, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, από την στιγμή που οι «κιτρινόμαυρες» ήταν αποτελεσματικές και έφτασαν στο 1-0 σετ (25-21).
Στη συνέχεια η Ένωση μπήκε με τον ίδιο ρυθμό με μοναδικό στόχο, να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι. Έτσι με εξαιρετικά ποσοστά στο μπλοκ, κατάφερε να διατηρήσει μια σημαντική διαφορά (16-11). Στην πορεία, όμως μια... κοιλιά στο παιχνίδι, της στοίχισε με αποτέλεσμα να δώσει την ευκαιρία στην SVS να μειώσει ακόμα και στον πόντο (21-20). Η ΑΕΚ όμως δεν το άφησε έτσι και με ένα σερί κατάφερε να τελειώσει το σετ και πήρε προβάδισμα με 2-0 σετ.
Το ίδιο μοτίβο δεν υπήρξε και στο τρίτο σετ. Εκεί, η Αυστριακή ομάδα μπήκε δυνατά και πίεσε αρκετά καταφέρνοτας να εγκλωβίσει την ΑΕΚ και να φτάσει να ισοφαρίσει στα σετ (2-2) και να στείλει το ματς στο τάι μπρέικ.
Σε εκείνο το σημείο τα κορίτσια κατάλαβαν πως δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη και μπήκαν με σοβαρότητα και πάθος. Σε συνδυασμό, μάλιστα με την ώθηση που είχαν από τις εξέδρες μπόρεσαν να πάρουν μια διαφορά ασφαλείας και έφτασαν στη νίκη με 3-2 σετ.

Τα σετ: 25-21, 25-20, 22-25, 20-25, 15-8.

ΑΕΚ: Ρόγκα, Λαδένη, Ιβάνοβα, Πασσιά, Κρουκ, Γιακουμή, Μπούσια, Παπαφωτίου Φάκη, Γκέου, Καβαθά, Τοτσίδου

SVS: Κατζ, Σαλανσιοβα, Σαντόρ, Χερέλοβα, Τζανκόβσκι, Κουχουμα, Ένσιτζερ, Σβούροβα, Χινζελέροβα, Ρίμσερ, Μάρκοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα