Ιμπραΐμοβιτς: «Να πάρω τίτλους με την Παρί»

21:37 24/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Σουηδός επιθετικός εξέφρασε την επιθυμία του να βοηθήσει τους πρωτευουσιάνους να ανεβάσουν το επίπεδο του Σαμπιονά, αλλά και να συνεχίσει να μαζεύει τρόπαια, όπως έκανε και στις προηγούμενες μέρες που αγωνίστηκε.
«Είναι σκληρός ανταγωνισμός με υψηλό αθλητικό επίπεδο. Πρέπει να είσαι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση αν θες να πετύχεις κάτι. Σίγουρα μπορεί να βελτιωθεί (σ.σ. το επίπεδο του πρωταθλήματος) και είμαι σίγουρος πως η Παρί Σεν Ζερμέν θα παίξει

σημαντικό ρόλο και να φτάσει το πρωτάθλημα σε άλλο επίπεδο», ήταν τα πρώτα του λόγια.
Και συνέχισε: «Ελπίζω να παίξω και εγώ τον ρόλο μου και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδι. Έχω κερδίσει τρόπαια σε όλα ομάδα έχω αγωνιστεί και ελπίζω να το συνεχίσω και στο Παρίσι».
Τέλος, μίλησε και για την παρουσία της ομάδας στα τελευταία ματς: «Το τελευταίο διάστημα είχαμε μερικές δυσκολίες στο παιχνίδι μας και αυτό φάνηκε από τα αποτελέσματα. Αλλά υπάρχουν ακόμα πολλοί αγώνες να παίξουμε, έτσι δεν θα πρέπει να... φρικάρουμε. Όταν χάνεις μαθαίνεις περισσότερα για σένα. Όπως πως μπορεί να βελτιωθεί η ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα