Ιμπραΐμοβιτς: Μοιάζει εύκολο αλλά δεν ήταν

08:00 18/9/2013 - Πηγή: AEK365

Η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε 4-1 τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να σημειώνει πως η νίκη δεν ήρθε εύκολα για την πρωταθλήτρια Γαλλίας.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Σουηδός επιθετικός τόνισε: "Σημασία έχει η νίκη που πήραμε. Επικρατήσαμε με 4-1, μοιάζει

εύκολο αλλά δεν ήταν. Ο κόσμος του Ολυμπιακού ήταν εκπληκτικός και είναι μεγάλο αβαντάζ για τον Ολυμπιακό. Στόχος μας είναι να προκριθούμε στην επόμενη φάση και πήραμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς που μας στέλνουν πιο κοντά στην πρόκριση. Αν είμαστε εμείς πρώτοι, δεν μας νοιάζει τι συμβαίνει".
Στην συνέχεια ο Ιμπραΐμοβιτς πρόσθεσε: "Μια ομάδα χρειάζεται ισορροπία για να φτάσει στις επιτυχίες. Έτσι είναι το Τσάμπιονς Λιγκ. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Δεν είμαστε σε θέση να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο. Είχα μιλήσει με τον Μέλμπεργκ και μου είχε πει πως όντως ο κόσμος είναι φανταστικός. Τελικά το έχησα και εγώ αυτό και η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη".
Από την πλευρά του ο σκόρερ του πρώτου γκολ της Παρί, ο Έντινσον Καβάνι δήλωσε: "Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει ισορροπία και αρκετά καλούς παίκτες. Μας δυσκόλεψε στην αρχή, αλλά στην επανάληψη ήμασταν πολύ καλύτεροι και πιστεύω πως η νίκη ήταν απολύτως δίκαιη. Ακόμα είναι πολύ νωρίς, πρέπει να προσπαθήσουμε για να μην μπλέξουμε και να πάρουμε την πρόκριση. Αυτή την στιγμή, όλα είναι ανοικτά".

Keywords
Τυχαία Θέματα