Ιμπαγάσα: Με την ίδια σοβαρότητα κόντρα στην Μέταλιστ

14:21 25/2/2012 - Πηγή: AEK365

Στην φάση των "16" του Europa League ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μέταλιστ με την ίδια σοβαρότητα και λογική με αυτή που του έδωσε την πρόκριση επί της Ρούμπιν Καζάν όπως υπογράμμισε ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Σε δηλώσεις του στον ελληνικό Τύπο, ο Αργεντινός χαφ τόνισε: "Θα δούμε τώρα την Μέταλιστ. Θα παίξουμε

με την ίδια σοβαρότητα που παίξαμε και με την Ρούμπιν. Θα παίξουμε και με την ίδια λογική και ψυχολογία. Με τον κόσμο μας θα προσπαθήσουμε για ακόμα μια πρόκριση".
Για την πρόκριση επί της Ρούμπιν Καζάν, ο Ιμπαγάσα δήλωσε: " Ήταν ένα δύσκολο ματς, μια δύσκολη πρόκριση. Ευτυχώς βάλαμε ένα γρήγορο γκολ κι έγιναν όλα πιο εύκολα. Είχαμε καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο. Σε αυτό το διάστημα είχαμε εμείς τις ευκαιρίες. Στο δεύτερο έπαιξαν καλύτερα, εμείς ήμασταν πιο οργανωμένοι και καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ. Ήταν πολύ δύσκολος αντίπαλος η Ρούμπιν. Έκανε ευκαιρίες, περιμέναμε ότι θα είναι δύσκολα. Γενικά έγινε μεγάλη προσπάθεια και ήταν μια σημαντική πρόκριση με δύο νίκες μάλιστα".
Για την εμφάνιση του Κάρολ, ο Ιμπαγάσα τόνισε: "Ήταν μια μεγάλη νίκη. Τα κατάφερε υπέροχα. Ήταν σημαντικό για τον κόσμο μας, για όλη την ομάδα. Έπιασε το πέναλτι στη Μόσχα αν και μπήκε σε ένα δύσκολο σημείο και έκανε τόσο κρύο. Ήταν πολύ καλός και ήταν σημαντική η συνεισφορά του στην πρόκριση".

Keywords
Τυχαία Θέματα