Η ζωή του Ντέμη μετά την ΑΕΚ!

11:10 25/3/2015 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ ήταν κομμάτι της ζωής του... από πάντα. Κατάφερε να ζήσει το αμερικάνικο όνειρο, στην... κιτρινόμαυρη βερσιόν. Ένας φανατικός οπαδός, που όχι απλά φόρεσε τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, αλλά έγινε το απόλυτο είδωλο και στην συνέχεια ο διοικητικός της ηγέτης. Από τον Νοέμβριο του 2008 ο Ντέμης Νικολαϊδης βρίσκεται μακριά από την Ένωση. Κι όχι μόνο σε... «θεσμικό» επίπεδο.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ πέρασε την περασμένη

Πέμπτη την πόρτα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, προκειμένου να συναντηθεί με τον Σταύρο Κοντονή και να συζητήσουν για τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο ξέρει όσο λίγοι (από τη στιγμή που το έχει βιώσει με όλες σχεδόν τις ιδιότητες), όμως έπειτα από την αποχώρησή του από την Ένωση είχε κρατήσει συνειδητά μια... σχετική απόσταση από αυτό. Όπως έκαναν και οι άλλοι συνιδρυτές της Super League, Πέτρος Κόκκαλης και Γιάννης Βαρδινογιάννης, μετά την αποχώρησής τους από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Το SDNA καταγράφει τη σχέση του Ντέμη Νικολαϊδη με την ΑΕΚ στην πορεία του χρόνου, μετά την παραίτησή του από την προεδρεία της, την ζωή του μακριά από αυτήν, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο έχει αντιμετωπίσει αυτό το νέο ξεκίνημα της Ένωσης, όπως και την προσπάθειά της για να αποκτήσει ξανά το δικό της γήπεδο.

Στροφή στη μουσική

Με την αποχώρησή του από την προεδρία της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Ντέμης Νικολαΐδης επέλεξε να μην έχει καμία... επαφή με τις εξελίξεις στην ομάδα. Για πολύ σημαντικό διάστημα «απείχε» ακόμη και από το γήπεδο, ενώ όταν μετά από καιρό αποφάσισε να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ, το έκανε σε άλλη θύρα και όχι σε αυτή των VIP του Ολυμπιακού Σταδίου. Το ίδιο μακριά αποφάσισε να μείνει γενικά και από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Καταπιάστηκε με μια άλλη μεγάλη του αγάπη, τη μουσική, με την οποία μέχρι τότε η ενασχόληση του ήταν σε ρόλο ακροατή ή και dj όποτε αποφάσιζε να κάνει την... τρέλα του στο κλαμπ που διατηρούσε. Ίδρυσε την εταιρεία Group Eleven (ο αριθμός φανέλας που σημάδεψε την καριέρα του και πάντα επέλεγε να υπάρχει στην καθημερινότητά του, από τις πινακίδες του αυτοκινήτου του, μέχρι το νούμερο του κινητού του), η οποία αρχικά έριξε το βάρος της στην διοργάνωση συναυλιών και στα χρόνια που ακολούθησαν έφερε στην Ελλάδα σημαντικά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής, όπως Beyonce, Rihanna, Aerosmith, Bon Jovi, Santana, 50 Cent, Evanescence κ.α.

Πλέον η εταιρεία του πρώην προέδρου της ΑΕΚ ασχολείται περισσότερο με το ticketing και το marketing (έχει εμπορική συνεργασία μεταξύ άλλων με τον ΟΤΕ), αλλά και τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Φυσικά, εξακολουθεί να επιμελείται και τις εμφανίσεις της συζύγου του Δέσποινας Βανδή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα