Η υγεία και το κίνητρο του Λάζοβιτς κρίνουν την μεταγραφή του στην ΑΕΚ

09:57 1/5/2014 - Πηγή: AEK365

Από την πρώτη στιγμή που προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Ντάνκο Λάζοβιτς χτύπησε... συναγερμός αφού ο Σέρβος σταρ έχει όλα τα στοιχεία που ψάχνει η ομάδα για τις μεγάλες μεταγραφές που ούτως ή άλλως θα κάνει για την Β αλλά με προοπτική και για την Α Εθνική. Ο 31χρονος Σέρβος επιθετικός είναι ένας παίκτης με μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη, σε σπουδαίες ομάδες, και βέβαια με την ποιότητα και την εμπειρία που μπορεί άνετα να κάνει διαφορά στην Ελλάδα.

Για τον λόγο αυτό η ΑΕΚ καθόλου δεν ασχολείται με το αν ο παίκτης της... κάνει. Είναι δεδομένο πως ο Λάζοβιτς κάνει σε όλες τις μεγάλες Ελληνικές ομάδες, ενώ για την Β Εθνική είναι... ιεροσυλία και η σκέψη όχι απλά η συζήτηση. Αλλωστε πριν από ενάμιση χρόνο Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ προσπάθησαν να τον αποκτήσουν όμως οι απαιτήσεις της τότε ομάδας του Ζενίτ στάθηκαν εμπόδιο στην μεταγραφή. Η σύγκρουση με τον Σπαλέτι στη Ζενίτ και μια σειρά συμπτώσεων έφεραν τον Λάζοβιτς να παίζει στην αγαπημένη του Παρτιζάν από όπου όπως έχει διαβεβαιώσει ο μάνατζερ του μπορεί ανά πάσα στιγμή να φύγει ελεύθερος για το εξωτερικό χωρίς αντάλλαγμα.

Ολα είναι ιδανικά λοιπόν για να γίνει η μεταγραφή και βέβαια το κασέ των 300.000 ευρώ και... κάτω δεν είναι απαγορευτικό για μια μεταγραφή αυτού του επιπέδου. Αντίθετα είναι μάλλον ευκαιρία και έτσι το έχουν δει στην ΑΕΚ. Είναι πολύ ευχάριστο το ότι ο Λάζοβιτς που είναι απόλυτα ενήμερος για όλα δέχεται να παίξει και στη Β Εθνική αρκεί βέβαια να κάνει ένα αρκετά μακροχρόνιο συμβόλαιο και η μεταγραφή είναι πλέον στα χέρια της ΑΕΚ. Δϋο πράγματα θα παίξουν ρόλο. Η υγεία του παίκτη, αφού θα ερευνηθεί το ιατρικό του ιστορικό και βέβαια θα γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και το αν έχει ακόμη κίνητρο για πρωταθλητισμό εκτός της χώρας του μετά την, ομολογουμένως,μεγάλη καριέρα που έκανε σε Ολλανδία και Ρωσία. Αν η ΑΕΚ πειστεί πως αυτά τα δύο στοιχεία είναι εντάξει και της δίνουν την βεβαιότητα πως όλα θα πάνε καλά τότε η μεταγραφή θα προχωρήσει αφού όλοι (Μελισσανίδης, Μπάγεβιτς, Λυμπερόπουλος) λένε ΝΑΙ στον Λάζοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα