Η «ξηρασία» του Πανιώνιου και το κακό προηγούμενο της ΑΕΚ

21:57 4/2/2015 - Πηγή: AEK365

Μόνος στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται ο Πανιώνιος, έχοντας έναν βαθμό λιγότερο από τον ΚΑΟΔ, τον Κόροιβο και τον Πανελευσινιακό. Ο προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ έχει πετύχει μόλις τρεις νίκες και αυτές «με αίμα». Η τελευταία χρονολογείται στις 27 Δεκεμβρίου, πριν 4 αγωνιστικές, και ήταν εκτός έδρας, απέναντι στον Πανελευσινιακό (70-68). Οι άλλες δύο ήταν απέναντι

σε Κόροιβο (74-69) και Άρη (71-65) την 7η και την 8η αγωνιστική, αντίστοιχα. Όλες έγιναν επί των ημερών του Βαγγέλη Αλεξανδρή στον πάγκο, τον οποίο διαδέχτηκε πριν λίγες ημέρες ο Κρις Χουγκάζ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ έχει κακό προηγούμενο απέναντι σε ομάδες που «καίγονται» για τη νίκη, έχοντας «αναστήσει» τρεις αντιπάλους. Ο Πανελευσινιακός, για παράδειγμα, την 5η αγωνιστική, στο ντεμπούτο του Τζίμη Κουστένη και έχοντας τέσσερις ήττες μέχρι τότε, επικράτησε της ΑΕΚ στο «κύκνειο άσμα» του Βαγγέλη Ζιάγκου. Εν συνεχεία, ο Άρης, την 9η αγωνιστική, προερχόταν από τρεις συναπτές νίκες, έκανε τον αγώνα με την ΑΕΚ «τελικό» και τον πήρε. Τέλος, την 10η αγωνιστική, την Ένωση νίκησαν και τα Τρίκαλα, που μετρούσαν έξι σερί ήττες και βρίσκονταν στον «πάτο» της βαθμολογίας, όπως ο Πανιώνιος τώρα. Αλλά, ως γνωστόν, τέτοιες... παραδόσεις είναι για να σπάνε.

Keywords
Τυχαία Θέματα