Η βραδιά του Μέσι

23:35 5/11/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 6ος ΟΜΙΛΟΣ - 4η αγωνιστική

ΑΓΙΑΞ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: Άμεστερνταμ Αρίνα

Με πρωταγωνιστή τον Μέσι που είναι πλέον μαζί με τον Ραούλ οι κορυφαίοι σκόρερ του θεσμού η Μπαρτσελόνα νίκησε με 2-0 τον Άγιαξ και προκρίθηκε. Οι Καταλανοί σκόραραν στο 5' με τον Νεϊμάρ αλλά ο επόπτης είχε σηκώσει

σωστά τη σημαία. Ο Άντερσεν στο 18' είχε ένα καλό σουτ που δεν βρήκε στόχο και δέκα λεπτά μετά ο Τερ Στέγκεν έδιωξε το σουτ του Κλάασεν. Ο Σίλεσεν στο 31' είπε "όχι" στον Άλμπα και τέσσερα λεπτά μετά έδιωξε το φάουλ του Μέσι. Ο Ολλανδός γκολκίπερ όμως έκανε λάθος στο 36' με τον Μπάρτρα να γυρίζει την μπάλα και τον Μέσι να γράφει με κεφαλιά το 0-1. Ο Σουάρες στο 59' βγήκε μόνος του με τον Σίλεσεν αλλά δεν κατάφερε να τον πλασάρει και στην επαναφορά ο Μέσι σούταρε άουτ. Οι Ολλανδοί άγγιξαν την ισοφάριση στο 68' όταν ο Μιλίκ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Τρία λεπτά μετά ο Φέλτμαν αποβλήθηκε για μαρκάρισμα στον Μέσι και ο Άγιαξ έμεινε με δέκα. Στο 76' ήρθε μια ιστορική στιγμή για τον Μέσι που με προβολή από κοντά έκανε το 0-2 και έπιασε τον Ραούλ στα 71 γκολ στο θεσμό.

ΑΓΙΑΞ: Σίλεσεν, Φέλτμαν, Φαν Ριν, Μοϊσάντερ, Μποΐλεσεν, Σένε, Κλάασεν, Σερέρο (80'Ντένσβιλ), Σίγκθορσον (62'Μιλίκ), Άντερσεν (72'Ράιντεβαλντ), Ελ Γκαζί.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Μασεράνο, Μπαρτρά, Άλμπα, Άλβες (83'Αντριάνο), Ράικιτιτς, Μπούσκετς, Τσάβι, Σουάρες, Μέσι, Νεϊμάρ (75'Πέδρο)

Keywords
Τυχαία Θέματα