Η Βασίλισσα και τα μεταγραφικά

10:55 12/1/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Τη μπασκετική ΑΕΚ έχει πρώτο θέμα σήμερα η εφημερίδα γράφοντας: "Και ξανά, ξανά, ξαναγίνεται Βασίλισσα! Σίφουνας η ΑΕΚ πέρασε με το εκκωφαντικό 73-51 από την έως χθες αήττητη έδρα του Ηρακλή". Στα μεταγραφικά του ποδοσφαίρου σημειώνεται: "Μεταγραφικές προτεραιότητες για μπετόν αρμέ πίσω, φωτιά μπροστά! Με τους στόπερ που ξεχωρίζουν

στην Σούπερ Λίγκα Σαρρή - Κολοβέτσιο και τον καλύτερο επιθετικό της τελευταίας διετίας, Αραβίδη, να είναι στη μεταγραφική... pole position της ΑΕΚ".

SPORTDAY

Για τα μεταγραφικά της ΑΕΚ και δη για τον Λαμπρόπουλο και τον Αραβίδη του Πανιωνίου γράφει η εφημερίδα: "Όσο... κολλάει του Κουρμπέλη, "ανεβαίνει" η λύση του Βασίλη Λαμπρόπουλου. Δυνατά και για Αραβίδη η Ένωση".


LIVE SPORT

Για το θέμα του γηπέδου γράφει η LS και το εμπορικό όνομα αυτού: "Πανάκριβο το όνομα! Προσφορά 10 εκατ. ευρώ έχει στα χέρια του ο Μελισσανίδης".


GOAL

Με το μπάσκετ της ΑΕΚ ασχολείται κυρίως και το Goal: "Πάει... πετώντας", γράφει και προσθέτει: "Η ΑΕΚ σκόρπισε τον Ηρακλή και έγινε η πρώτη ομάδα που έφυγε με διπλό από το Ιβανώφειο. Απίστευτη συμπαράσταση από 100 οπαδούς της". Για τα ποδοσφαιρικά η εφημερίδα τονίζει πως η ΑΕΚ θέλει νίκη σήμερα για να "πείσει τον εαυτό της", ενώ σημειώνεται πως "πλησιάζει ο Λαμπρόπουλος του Πανιωνίου".

Keywords
Τυχαία Θέματα