Η Β' Εθνική ρωτάει και... ανησυχεί

21:23 11/2/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 21η αγωνιστική

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΑΡΗΣ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιβολίων

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σ.Μάνταλος

Σε μεγάλες περιπέτειες μπαίνει ο Άρης που μετά και την ήττα με 2-0 από τον Πλατανιά έγινε εκ των φαβορί για υποβιβασμό. Κακή η ομάδα του Μιχαλήτσου απέναντι σε έναν Πλατανιά που ήθελε περισσότερο το αποτέλεσμα.

Ο διαιτητής Μάνταλος "κατάφερε" να αδικήσει και τις δύο ομάδες.

Εξαιρετικό το πρώτο μέρος με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και στο 5ο λεπτό να απειλούν με κεφαλιά του Γιάννου. Στο 14' ο Άρης απάντησε με σουτ του Γιαννίωτα με τον ίδιο παίκτη να έχει μια καλή προσπάθεια και στο 30'. Δύο λεπτά μετά ο Γιάννου με προβολή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Πλατανιάς ισοφάρισε τα δοκάρια στο 44' με το σουτ του Κάλαϊτζιτς και στο επόμενο λεπτό πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Ναζλίδης έκανε το σουτ, ο Βελλίδης απέκρουσε, όπως και το σουτ του Γιάννου. Η μπάλα έφτασε και πάλι στον Ναζλίδη, που έκανε νέο σουτ από πλάγια, με τον γκολκίπερ του Άρη να μπερδεύεται με τον Ζαραδούκα και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Μόλις στο 49' στο δεύτερο μέρος ο Πλατανιάς ζήτησε δίκαια πέναλτι σε χέρι του Διαμαντάκου αλλά ο διαιτητής το θεώρησε ακούσιο. Δύο λεπτά μετά μια νέα κακή απόφαση ήρθε να βάλει φωτιά στο ματς. Ο Γιαννιώτας αποβλήθηκε γιατί ο Μάνταλος θεώρησε πως χτύπησε εκτός φάσης τον Ναζλίδη. Με παίκτη παραπάνω ο Πλατανιάς κυριάρχησε. Απείλησε στο 53' με τον Μπέλιτς και τέσσερα λεπτά μετά έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κάστελς που από ιδανική θέση έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ. Τελικά στο 63' ήρθε το 2-0 με τον Αναστασάκο να σφραγίσει τη νίκη της ομάδας των Χανίων. Από εκεί και το ματς έγινε απλά τυπική διαδικασία.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Γκονζάλες, Καστέλς, Ποτουρίδης, Κανακούδης (65'Κουρτεσιώτης), Αγκιλέρα, Κάλαϊζιτς, Μπέλιτς (68'Δέντσας), Ναζλίδης, Γιάννου (82'Τσιντί), Αναστσάκος

ΑΡΗΣ (Μηχαλήτσος): Βελλίδης, Τριανταφυλάκος (46'Κοτσαρίδης), Παπαστεριανός, Ζαραδούκας, Παπαζαχαρίας, Ψυχογιός, Κοέλιο, Τάτος, Διαμαντάκος (75'Σούνας), Γιαννιώτας, Αγκάνθο

Keywords
Τυχαία Θέματα