Η Τσέλσι θέλει Βαλντές, η Μπάρτσα θέλει Τσεχ

14:22 10/9/2013 - Πηγή: AEK365

Σημερινά δημοσιεύματα από την Ισπανία εμφανίζουν την μεν Τσέλσι να κινείται για τον Βίκτορ Βαλντές, την δε Μπαρτσελόνα να αντικαθιστά τον Ισπανό τερματοφύλακα με τον Πετρ Τσεχ.
Πιο συγκεκριμένα, στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η καταλανική εφημερίδα Sport σημειώνει πως το μέλλον του Τσεχ στην Τσέλσι είναι αβέβαιο και πως ο Ζοσέ Μουρίνιο θα ήθελε στην ομάδα του Λονδίνου τον Βίκτορ Βαλντές για βασικό τερματοφύλακα. Υπενθυμίζεται πως ο Βαλντές

στο τέλος της σεζόν θα φύγει από την Μπαρτσελόνα ενώ και ο Μουρίνιο δεν εμπιστεύεται τον Τιμπό Κουρτουά που παίζει δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης.
Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με τον Βίκτορ Βαλντές να εμφανίζεται να ζητά 10 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο και την Τσέλσι να είναι θετική να προσφέρει αυτό το ποσό.
Την ίδια στιγμή, η εφημερίδα Mundo Deportivo στο πρωτοσέλιδο της επιβεβαιώνει πως ο Τσεχ δύσκολα θα παραμείνει στην Τσέλσι με τον Τσέχο τερματοφύλακα να μένει ελεύθερος και την Μπαρτσελόνα να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του.

Keywords
Τυχαία Θέματα