Η τραγουδίστρια των t.A.T.u δεν αποδέχεται τους ομοφυλόφιλους

15:40 19/9/2014 - Πηγή: AEK365

Το ρωσικό μουσικό δίδυμο t.A.T.u έκανε καριέρα ποντάροντας στο γεγονός ότι τα δύο μέλη δήλωναν ομοφυλόφιλες. Η Γιούλια και η Λένα έγιναν σύμβολα της παγκόσμιας ομοφυλοφιλικής κοινότητας με τα τραγούδια τους και τα φιλιά του επί σκηνής. Τα χρόνια πέρασαν και έχει ήδη αποδειχθεί πως η ιδέα του λεσβιακού ζευγαριού ήταν ένα εμπορικό τρικ. Τα δύο κορίτσια δεν ήταν ομοφυλόφιλες και είχαν μάλιστα συντρόφους.

Στα 29 της πλέον η Γιούλια Βολκόβα με δύο παιδιά και έχοντας ασπαστεί το Ισλάμ σοκάρει τους θαυμαστές της καθώς δηλώνει πως αν ο γιος της ήταν ομοφυλόφιλος δεν θα τον αποδεχόταν.

«Ναι. Θα τον καταδίκαζα γιατί πιστεύω ότι ο αληθινός άνδρας πρέπει να είναι αληθινός άνδρας. Ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο για αναπαραγωγή. Αυτή είναι η φύση μας. Για μένα ο άνδρας είναι στήριξη και δύναμη. Όχι δεν θα αποδεχθώ να είναι ο γιός μου ομοφυλόφιλος» τόνισε η Βολκόβα και προσέθεσε ότι πάντα αυτό πίστευε και ότι οι λεσβίες είναι πιο αποδεκτές από τους gay γιατί οι γυναίκες αισθητικά είναι πιο ωραίες μαζί.

Keywords
Τυχαία Θέματα