Η Τορίνο έχει βάλει στο μάτι τον Σκόκο

12:48 3/4/2013 - Πηγή: AEK365

Τα όργια του Νάτσο Σκόκο την εφετινή σεζόν με την φανέλα της Νιούελς Ολντ Μπόις δεν έχουν αφήσει αδιάφορη την Τορίνο η οποία, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του πρώην επιθετικού της ΑΕΚ.
Μάλιστα άνθρωπος της Τορίνο έχει παρακολουθήσει από κοντά τον Σκόκο να εντυπωσιάζει με τα γκολ και τις περίτεχνες ενέργειες του καθώς ο Αργεντινός φορ

εμφανίζεται να είναι πρώτος στην μεταγραφική λίστα της ιταλικής ομάδας.
Για την επόμενη σεζόν, η Τορίνο ψάχνει για δυο αξιόπιστους επιθετικούς καθώς ο Ρολάντο Μπιάνκι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του μετά το καλοκαίρι. Έτσι λοιπόν στην λίστα της ιταλικής ομάδας, πέρα του Σκόκο, βρίσκονται και τα ονόματα του Φερέιρα της Βελέζ Σάρσφιλντ και του Μάξι Λόπες της Σαμπντόρια.
Σημειώνεται πως για τον Σκόκο ενδιαφέρον έχουν δείξει και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες με τον ίδιο να έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ευρώπη. Αυτό όμως που θέλει κυρίως ο Σκόκο είναι να καταφέρει να πείσει τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Αργεντινής, Αλεχάντρο Σαμπέγια, να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τα τελικά του Μουντιάλ στην Βραζιλία το επόμενο καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα