Η Τιμοσένκο ζητά «πυρηνικό αφανισμό των Ρώσων» (VIDEO)

09:33 25/3/2014 - Πηγή: AEK365

Συνομιλία της Γιούλια Τιμοσένκο με τον πρώην αναπληρωτή γραμματέα του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας, Νέστορ Σούφριτς διέρρευσε στο ρωσόφωνο Διαδίκτυο στην οποία η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας λέει ότι «πρέπει να εξολοθρεύσουμε με πυρηνικά τους Ρώσους».


«Έχει τραβήξει πάρα πολύ μακριά! Γαμώτο! Ώρα να πάρουμε τα όπλα και να τους σκοτώσουμε τους καταραμένους, αυτούς και τον ηγέτη τους» ακούγεται να λέει η φωνή που αποδίδεται στην Τιμοσένκο, υποστηρίζοντας πως εάν η ίδια βρισκόταν στην ηγεσία, η χερσόνησος της Κριμαίας δεν

θα είχε προσαρτηθεί.

«Εάν διοικούσα εγώ, δεν υπήρχε περίπτωση να είχαν πάρει την Κριμαία» συνεχίζει, λέγοντας πως ευελπιστεί να χρησιμοποιήσει «όλες τις διασυνδέσεις μου για να ξεσηκωθεί όλος ο κόσμος και να μην μείνει ούτε καμένο χωράφι στη Ρωσία».
Ο συνομιλητής της μεταφέρει ερώτηση τρίτου για «το "τι θα πρέπει να γίνει με τα οκτώ εκατομμύρια Ρώσους στην Ουκρανία, είναι απόκληροι"». Σε εκείνο το σημείο, η φωνή που αποδίδεται στην Τιμοσένκο απαντά (ή συνεχίζει την προηγούμενη φράση της) «να σκοτωθούν με πυρηνικά».

Με ανάρτησή της στο Twitter, η ίδια η Τιμοσένκο φαίνεται να επιβεβαιώνει τη συνομιλία αλλά να χαρακτηρίζει προϊόν μοντάζ τμήμα της που αναφέρεται στους Ρωσόφωνους της Κριμαίας.

Στην ανάρτησή της στο Twitter, η Τιμοσένκο έγραψε: «Η συνομιλία έγινε, αλλά το κομμάτι για τους 8 εκατ. Ρώσους -μοντάζ. Στην πραγματικότητα είπα ότι οι Ρώσοι στην Ουκρανία είναι Ουκρανοί -συγγνώμη για τη γλώσσα».

Η συνομιλία έγινε στις 18 Μαρτίου, λίγες ώρες μετά την υπογραφή προσάρτησης της Κριμαία στη Ρωσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα