Η «Συντέλεια» σταματά την ημέρα που... τελειώνει ο κόσμος

13:49 10/12/2012 - Πηγή: AEK365

Όπως αρμόζει στο χαρακτήρα της, με χιούμορ και στυλ πάνω απ' όλα, η καθημερινή χιουμοριστική εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Συντέλεια», σταματά να προβάλλεται στις 21 Δεκεμβρίου, την ημέρα που εδώ και δυο χρόνια περιμένει ο Βουλαρίνος να φτάσει: της καταστροφής του κόσμου!

Η εκπομπή αποφασίστηκε να «κοπεί» από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ καθώς θεωρήθηκε ότι δεν κάνει αρκετά υψηλά νούμερα με αποτέλεσμα να μην δίνει υψηλό lead-in στο κεντρικό

δελτίο ειδήσεων. Από την άλλη, όπως ακούγεται, ο Νίκος Ευαγγελάτος ζήτησε από το σταθμό να αυξηθεί η εκπομπή του κατά μισή ώρα, η οποία δεν θα μπορούσε να βρεθεί αλλιώς παρά από το μισάωρο της «Συντέλειας».

Όπως και να 'χει, οι συντελεστές της εκπομπής αποφάσισαν να αποχαιρετίσουν με στυλ και διάλεξαν ως την ημέρα της τελευταίας εκπομπής την 21η Δεκεμβρίου, την ημέρα που πολλοί ερίζουν, βασιζόμενοι στους Μάγιας, ότι θα έρθει το τέλος του κόσμου.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ούτε το όνομα της εκπομπής, ούτε η καθημερινή αποφώνηση του Βουλαρίνου στην εκπομπή, ο οποίος ανανέωνε το ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό μόνο και μόνο αν δεν μεσολαβούσε η πραγματική συντέλεια του κόσμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα