Η Στεργίου ανοίγει τη σεζόν στη Σανγκάη

18:12 12/5/2014 - Πηγή: AEK365

Έτοιμη να κάνει τους πρώτους της αγώνες στη θερινή σεζόν είναι η Τόνια Στεργίου, που την Πέμπτη (15/5) αναχωρεί για την Σανγκάη, προκειμένου την Κυριακή (18/5) να αγωνιστεί στο 2ο Diamond League της σεζόν και στις 21 του μηνός να πάρει μέρος στο Challenge του Πεκίνου.

Η πρωταθλήτρια του ύψους, ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, που της στέρησε τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου και είναι έτοιμη

να συνεχίσει τη χρονιά από εκεί που την σταμάτησε. Η αθλήτρια του Γιώργου Παπανδρεόπουλου, το χειμώνα ανέβηκε πάνω από το 1,91 μ. και αν δεν είχε προκύψει ο τραυματισμός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα ήταν σε θέση να διεκδικήσει ακόμη καλύτερες εμφανίσεις.

«Η προετοιμασία στην Κύπρο πήγε καλά. Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να κάνω τον πρώτο μου αγώνα λίγο αργότερα στη σεζόν, όμως, ακόμη κι έτσι νομίζω θα έχω την ευκαιρία να βγάλω ουσιαστικά συμπεράσματα και ένα καλό αποτέλεσμα», είπε η Στεργίου στο site της ομοσπονδίας και συμπλήρωσε: «Το σημαντικό είναι πως είμαι υγιής. Μετά τον αγώνα στη Σανγκάη θα ταξιδέψω για το Πεκίνο, για την δεύτερη στάση της σεζόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα