Η σάμπα της ΑΕΚ...

09:04 14/11/2014 - Πηγή: AEK365

«Να μπει στο κόλπο Brasileirão» είναι ο κεντρικός τίτλος της «Ώρας των Σπορ» και αναφέρεται στο μεταγραφικό ταξίδι του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θα δει αύριο το Κρισιούμα - Γκρέμιο για να τσεκάρει τους Σερτζίνιο, Λούκα, Μπάστος, αλλά και τον Ροντρίγκο Σόουζα, που έχει προταθεί. Όπως σημειώνει η εφημερίδα, το ταξίδι του «Μίλο» περιλαμβάνει και πέρασμα από το Μοντεβίδεο της Ουρουγουάης πριν από την επιστροφή του στην Αθήνα.

Με το μεταγραφικό «σαφάρι» του Μιλοβάνοβιτς ασχολείται και η «SportDay», έχοντας τίτλο «Ας αρχίσει η... σάμπα», αναφέροντας πως ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ βρίσκεται από σήμερα στην Βραζιλία για να τσεκάρει παίκτες, αναζητώντας «κελεπούρια».

«Στη Βραζιλία ο Μιλοβάνοβιτς» επισημαίνει και η «Live Sport», η οποία τονίζει πως ο απεσταλμένος της ΑΕΚ «βλέπει και Σάο Πάολο - Παλμέιρας», ενώ αναφορά γίνεται και στην αναβολή της αναμέτρησης με την Παναχαϊκή για τις 23 Νοεμβρίου.

Τέλος, το «Goal» με τη σειρά του, εκτός από την αναφορά του στο συγκεκριμένο θέμα με τίτλο «Αρχίζει το τσεκάρισμα», ασχολείται με τη χορηγία του Stoiximan.gr στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα