Και η Γιούβε το χαβά της

15:43 4/4/2015 - Πηγή: AEK365

SERIE A- 29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΕΜΠΟΛΙ: 2-0
Γήπεδο: Γιουβέντους Στάντιουμ

Ακόμη μια νίκη για τη Γιουβέντους που κέρδισε με 2-0 την Έμπολι.

Η Γιουβέντους πίεσε σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους, έχασε ευκαιρίες και τελικά στο 43ο λεπτό πήρε κεφάλι στο σκορ χάρη σε γκολ του Κάρλος Τέβες από έμμεσο φάουλ.

Στην επανάληψη η Έμπολι είχε ορισμένες ευκαιρίες να ισοφαρίσει αλλά και πάλι η Γιουβέντους κατάφερε να κάνει το 2-0 στις καθυστερήσεις με τον Περέιρα.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι,

Μπονούτσι, Ογκμπόνα, Λιχτστάινερ, Στουράρο (78' Περέιρα), Παντοΐν, Βιδάλ (86' Πέπε), Εβρά, Τέβες, Γιορέντε (67' Μοράτα)

ΕΜΠΟΛΙ: Σέπε, Χισάι, Ρουγκάνι, Μπάρμπα, Ρουί, Βεσίνο, Βαλντιφιόρι, Κρότσε (74' Ζιελίνσκι), Σαπονάρα, Μακαρόνε (73' Μχελίντε), Πουτσιαρέλι (78' Βέρντι)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: 2-0
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι

Επέστρεψε στην τετράδα η Φιορεντίνα που κέρδισε με 2-0 τη Σαμπντόρια.

Στο 2ο μόλις λεπτό ο Γκονσάλο Ροντρίγκες πρόλαβε κι έκοψε σωτήρια τον Ετο'ο, ενώ στο 23' ο αμυντικός των «βιόλα» είχε δοκάρι.

Στην επανάληψη η Φιορεντίνα μπήκε αφηνιασμένη και καθάρισε το ματς σε ένα τρίλεπτο. Αρχικά στο 61ο λεπτό ο Ντιαμάντι έκανε το 1-0 και στο 64' ο Σαλάχ διαμόρφωσε το 2-0.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Μπασάντα, Αλόνσο, Ροντριγκες, Ρίτσαρντς, Βαλέρο, Μπαντέλι, Ακουϊλάνι (83' Βάργκας), Σαλάχ (90' Λατσάρι), Ντιαμάντι (76' Φερνάντες), Γκόμες

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Βιβιάνο, Ντε Σιλβέστρι (74' Βζόλεκ), Σιλβέστρε, Ρεγκίνι, Ρομανιόλι (83' Μουνιόθ), Ομπιάνγκ, Παλόμπο, Σοριάνο (67' Μπεργκέσιο), Μουριέλ, Ετό'ο, Έντερ.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΤΟΡΙΝΟ: 1-2
Γήπεδο: Ατζούρι Ντ'Ιτάλια

Μεγάλο διπλό με 2-1 πέτυχε η Τορίνο και κάνει αγώνα δρόμου μήπως προλάβει την Ευρώπη. Σε μπελάδες η ομάδα του Μπέργκαμο που παραμένει μια θέση πάνω από τη ζώνη τ0υ υποβιβασμού.

Στο 4ο μόλις λεπτό το σουτ του Τσικαρίνι πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 20' ο Κουαλιαρέλα με όμορφο σουτ έκανε το 1-0 για την Τορίνο. Στο 21' ο Γκλικ έκοψε σωτήρια τον Μιλιάτσιο και στο 25' το σουτ του Τζαπακόστα πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 38' μετά από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, ο Γκλικ έκανε το 2-0. Στο 40ο λεπτό η κεφαλιά του Μιλιάτσιο πέρασε λίγο άουτ.

Στο 55ο λεπτό ο Ελ Καντουρί έκανε όμορφη ενέργεια, αλλά όχι και καλό τελείωμα και στο 73' ο Πινίγια με πανέμορφο γκολ μείωσε σε 2-1 για την Αταλάντα. Στις καθυστερήσεις και οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες λόγο αποβολής των Μπάσα και Πινίγια.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Μπελίνι (49' Μασιέλο), Ντραμέ, Μπιάβα, Τζαπακόστα (62' Μπιάνκι), Τσιγκαρίνι, Μιλιάτσιο, Καρμόνα (46' Ντ'Αλεσάντρο), Στεντάρντο, Πινίγια, Μοράλες

ΤΟΡΙΝΟ: Παντέλι, Πέρες, Μαξίμοβιτς, Γκλικ, Μορέτι, Ελ Καντουρί, Βίβες (82' Μπάσα), Γκάτσι, Λόπες (54' Αμάουρι), Κουαλιαρέλα, Μολινάρο (59' Νταρμιάν)

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΛΑΤΣΙΟ: 1-3
Γήπεδο: Σεντ Ελία

Το τρένο του Στέφανο Πιόλι δεν σταμάτησε ούτε στη Σαρδηνία. Η Λάτσιο κέρδισε με 3-1 μέσα στην έδρα της Κάλιαρι, κλειδώνει το σεντόνι του Τσάμπιονς Λιγκ και μετρά 7 σερί νίκες.

Στο 9ο μόλις λεπτό, ο Μπρκιτς απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Μάουρι, ενώ στο 22' ο Αβελάρ αστόχησε από καλή θέση και στο 31' ο Κλόζε μετά από φανταστική ασίστ του Μάουρι έκανε το 10 για τη Λάτσιο από κοντά. Στο 41ο λεπτό ο Μαρκέτι απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μ'Ποκού.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 49ολεπτό ο Σάου μετά από λάθος του Μαρκέτι έκανε το 1-1. Ωστόσο οι Ρωμαίοι πίεσαν από εκεί και πέρα και στο 60ο λεπτό έκαναν το 2-1 χάρη σε πέναλτι του Μπίλια. Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για την Κάλιαρι στο 68ο λεπτό, καθώς ο Ντιακιτέ έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε, αλλά ο Μπίλια που εκτέλεσε την εσχάτη τον ποινών δεν μπόρεσε να σκοράρει ξανά. Στο 72ο λεπτό ο Μπαλτζάνο έκοψε σωτήρια τον Άντερσον, ενώ στις καθυστερήσεις ο Παρόλο έκανε το τελικό 3-1.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Μπρκιτς, Ροσετίνι, Ντιακιτέ, Αβελάρ, Μπαλτζάνο, Πέδρο, Ντεσένα (59' Έκνταλ), Κριστέτιγκ, Σάου (79' Τσοπ), Μ'Ποκού, Φαρίας (72' Καπουάνο)

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέττι, Μπάστα, Ντε Φρι, Μαουρίσιο, Μπρααφχάιντ, Μάουρι (61' Κατάλντι), Παρόλο, Μπίλια, Καντρέβα (60' Κεϊτά), Άντερσον, Κλόζε (81' Λούλιτς)

ΤΖΕΝΟΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 1-1
Γήπεδο: Μαράσι

Βαθμούς κι εντυπώσεις μοιράστηκαν Τζένοα και Ουντινέζε που ανδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Στο 1ο μόλις λεπτό ο Λαμάνα είπε όχι σε σουτ του Ντε Μάιο, ενώ στο 1' το σουτ του Περότι σταμάτησε στο δοκάρι της Ουντινέζε. Και τελικά στο 19ο λεπτό η Τζένοα πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Κόστα έβγαλε τη σέντρα και ο Ντε Μάιο από κοντά έκανε το 1-0. Στο επόμενο λεπτό ο Καρνέζης πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Τίνιο Κόστα και στο 21' ήταν η σειρά του Λαμάνα να πει όχι σε προσπάθεια του Περικά ενώ στο 30' ο Ερτό αστόχησε από καλή θέση. Στο 42ο λεπτό το σουτ του Πίρις έξυσε το δοκάρι της Τζένοα, ενώ στο 45' ο Περότι έχασε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία.

Στο 54ο λεπτό ο Καρνέζης σταμάτησε εντυπωσιακά τον Μπεργκντίχ, ενώ στο 59΄το σουτ του Κονέ πέρασε λίγο άουτ. Και τελικά στο 68ο λεπτό ο Βιντμέρ έβγαλε τη σέντρα και ο Θερό σε κενή εστία έκανε το 1-1 για τις «ζέβρες».

ΤΖΕΝΟΑ: Λαμάνα, Μπεργκντίχ (74' Κούτσκα), Ρονκάλια, Μπουρδίσο, Ντε Μάι, Ρινκόν, Εντένιλσον, Κόστα, Μποριέλο (76' Νιάνγκ), Περότι, Φαλκέ (86' Λεστιέν).

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Καρνέζης, Βάγκουε, Πίρις, Ερτό (57' Άλαν), Γκιγιέρμε, Σίλβα, Κονέ (69' Μπαντύ), Βιντμέρ, Πίντζι, Περικά (74' Ντι Νατάλε), Θερό.

ΒΕΡΟΝΑ-ΤΣΕΖΕΝΑ: 3-3
Γήπεδο: Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Απίστευτο ματς στη Βερόνα, με την τοπική ομάδα να βρίσκεται να νικά με 3-0 την Τσεζένα, που στο τέλος πήρε την ισοπαλία 3-3.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Βερόνα, καθώς στο 3ο μόλις λεπτό ο Τόνι μετά από σέντρα του Γιάνκοβιτς έκανε το 1-0. Στο 10ο λεπτό ο Τόνι έχασε ακόμη μια καλή ευκαιρία, ενώ στο 30' ο Γκόμες κοντρόλαρε άψογα και με σουτ έκανε το 2-0. Στο 44ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Γιάνκοβιτς.

Η Βερόνα πίεσε και στην επανάληψη και στο 63ο λεπτό ο Τόνι με όμορφη προσπάθεια έγραψε το 3-0. Η Τσεζένα προσπάθησε να ανέβει στη συνέχεια και μείωσε σε 3-1 στο 70ο λεπτό με τον Καρμπονέρο, ενώ στο 77' ο Μπριέντζα με σουτάρα μείωσε ακόμη περισσότερο. Και στο 82ο λεπτό η Τσεζένα έκανε την απόλυτη επαναφορά, φέρνοντας στα ίσα το σκορ με όμορφο πλασέ του Σούτσι.

ΒΕΡΟΝΑ: Μπενούσι, Μπρίβιο (85' Λόπες), Ροντρίγκες, Γκρέκο, Μόρας, Πιζάνο, Χάλφρεντσον (69' Ομπάντι), Σάλα, Γκόμες (85' Καμπανιάρο), Τόνι, Γιάνκοβιτς

ΤΣΕΖΕΝΑ: Λεάλι, Περικό, Κράνιτς, Λουκίνι, Καπέλι, Ντε Φέουντις (37' Κασκιόνε), Μπριέντα, Πουλτζέτι (63' Καρμπονέρο), Γκιόργκι, Ντζούριτς (79' Σούτσι), Ντεφρέλ

ΙΝΤΕΡ-ΠΑΡΜΑ: 1-1
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Μπορεί να έχει χίλια μύρια προβλήματα, ωστόσο η Πάρμα κατάφερε και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την έδρα της Ίντερ.

Στο 2' και στο 13' τα σουτ των Σακιρί και Πούσκας πέρασαν λίγο άουτ και τελικά στο 25ο λεπτό οι «νερατζούρι» άνοιξαν το σκορ. Σκόρερ ο Φρέντι Γκουαρίν με καταπληκτικό σουτ από τα 30 περίπου μέτρα. Ωστόσο στη συνέχεια η Πάρμα ανέβασε στροφές και στο 44ο λεπτό έφερε στα ίσα το σκορ με κεφαλιά του Λίλα.

Στο 53' και στο 54' τα σουτ των Κόβασιτς και Μπρόζοβιτς πέρασαν λίγο άουτ, ενώ στο 69' ο Παλάσιο αστόχησε από ιδανικό σημείο.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ζουάν, Ρανόκια, Σαντόν, Φελίπε (76' Ποντόλσκι), Μπρόζοβιτς, Μεδέλ, Γκουαριν, Παλάσιο, Σακιρί (89' Ερνάνες), Πούσκας (46' Κόβασιτς)

ΠΑΡΜΑ: Μιραντε, Κόστα, Ζου, Μέντες, Βαρέλα, Γιορκέρα (83' Κασάνι), Γκόμπι, Λίλα (46' Γκεζάλ), Νοτσερόνι, Μάουρι, Μπελφοντίλ (77' Κόντα)

ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΚΙΕΒΟ: 1-0
Γήπεδο: Σίτα ντελ Τρικολόρ

Μεγάλη νίκη με1-0 πέτυχε η Σασουόλο επί της Κιέβο και καθάρισε την παραμονή της.

Στο 12ο λεπτό ο Παλόσκι αστόχησε σχεδόν εξ επαφής και στο 18' το σουτ του Μετζιορίνι σταμάτησε στ δοκάρι ενώ στο 21' η Σασουόλο πήρε κεφάλι στο σκορ με το πέναλτι του Μπεράρντι. Στο 33ο λεπτό η κεφαλιά του Παλόσκι έξυσε το δοκάρι της Σασουόλο.

Το 2ο μέρος δεν ξεκίνησε καλά για τη Σασουόλο, ποτ έχασε τον Πελούζο με κόκκινη κάρτα στο 59ο λεπτό. Ωστόσο στη συνέχεια αμύνθηκε σωστά και κράτησε μια πολύτιμη νίκη.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Πελούζο, Ατσέρμπι, Βρσάλικο (81' Ταϊντέρ), Καναβάρο, Μπιοντίι, Μισιρόλι, Μπρίγκι, Φλοκάρι, Φλόρες (62' Λόνγκι), Μπεράρντι (73' Νατάλι)

ΚΙΕΒΟ: Μπιθάρι, Φρέι, Γκαμπρίνι, Σέζαρ, Ζουκάνοβιτς (74' Χετεμάι), Ίζκο, Σκελότο (68' Πελισιέ), Ραντοβάνοβιτς, Μπίρσα (65' Μπότα), Παλόσκι, Μετζιορίνι

ΠΑΛΕΡΜΟ-ΜΙΛΑΝ: 1-2
Γήπεδο: Ρέντζο Μπαρμπέρα

Μεγάλο διπλό με 2-1 πέτυχε η Μίλαν μέσα στην έδρα της Παλέρμο αλλά πολύ δύσκολα θα προλάβει το τρένο της πεντάδας.

Στο 13' και στο 24' οι Ντιμπάλα και Βάσκες έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για την Παλέρμο, ενώ η Μίλαν είχε μεγάλη φάση στο 26' με τον Ντέστρο. Και στο 37΄μετά από ασταθή επέμβαση του Σορεντίνο σε σουτ του Φαν Χίνκελ, ο Τσέρτσι πήρε το ριμπάουντ κι έκανε το 1-0 για τη Μίλαν. Στο 40ο λεπτό ακυρώθηκε σωστά γκολ της Παλέρο ως οφσάιντ.

Στο 49ο λεπτό η κεφαλιά του Παλέτα έφυγε ψηλά άουτ, αλλά στο 72' ο Ντιμπάλα με πέναλτι έκανε το 1-1 για τους Σικελούς. Στο 75ο λεπτό ο Σορεντίνο απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Αντονέλι, ενώ στο 83' ο Μενέζ έκανε το 21 για τη Μίλαν.

ΠΑΛΕΡΜΟ: Σορεντίνι, Βιτιέλο, Λαζάαρ, Ριζπόλι, Γκονζάλες, Μπαρέτο (54' Τσότσεφ), Βάσκες, Ριγκόνι, Γιάγιαλο (88' Λα Γκουμίνα), Κέισον (59' Μπελότι), Ντιμπάλα.

ΜΙΛΑΝ: Λόπεθ, Αμπάτε, Μεσές, Αντονέλι, Παλέτα, Μποναβεντούρα, Μενέζ (90+3' Πόλι), Ντε Γιονγκ, Φαν Χίνκελ, Τσέρτσι, Ντέστρο (77' Πατσίνι)

ΡΟΜΑ-ΝΑΠΟΛΙ 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Ολίμπικο

Επτά παιχνίδια χωρίς νίκη εντός έδρας μετρούσε η Ρόμα και σήμερα πανηγύρισε τρίποντο στο "Ολίμπικο" επικρατώντας με 1-0 της Νάπολι. Το αποτέλεσμα αυτό διατηρεί την ομάδα της Ρώμης στη δεύτερη θέση σε απόσταση ασφαλείας από τη 3η Λάτσιο. Η τελευταία εντός έδρας νίκη ήταν στις 30 Νοεμβρίου κόντρα στην Ίντερ.

Με τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτού, η Ρόμα είχε τη πρώτη της καλή στιγμή όταν ο Πιάνιτς εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Αντούχαρ.

Η ομάδα του Γκαρσία ήταν εκείνη με τις περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες στα πρώτα λεπτά και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στη πρώτη μεγάλη φάση στα καρέ της Νάπολι.

Ήταν το 25ο λεπτό όταν ο Ιτούρμπε έδωσε ωραία πάσα για τον Φλορέντσι και "μπούκαρε" στη μεγάλη περιοχή της Νάπολι τραβώντας τρεις παίκτες πάνω του, ο Φλορέντσι γύρισε έξοχα τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Πιάνιτς με ψύχραιμο δεξί πλασέ νίκησε τον Αντούχαρ για το 1-0. Ήταν το τέταρτο εφετινό γκολ του Μίραλεμ Πιάνιτς.
Η μοναδική καλή στιγμή της Νάπολι στο πρώτο μέρος ήταν στο 39ο λεπτό όταν ο Ιγκουαΐν μπήκε στην περιοχή της Ρόμα, έκανε ντρίμπλα στον Ντε Σάνκτις και πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Ντε Γκούζμαν, με το σουτ του μέσα από την περιοχή να κόβεται με το σώμα από τον Μανωλά

Στην επανάληψη η Νάπολι πίεσε για την ισοφάριση αλλά μπροστά της βρέθηκε ο Ντε Σάνκτις που με τις αποκρούσεις του κράτησε όρθια τη Ρόμα.

Στο 53ο λεπτό ο Μέρτενς απέφυγε τον Τοροσίδη και μπήκε στη μεγάλη περιοχή, υπό την πίεση του Μανωλά έκανε το πλασέ με το δεξί όμως ο Ντε Σάνκτις μπλόκαρε κρατώντας το 1-0 για την ομάδα του.

Τέσσερα λεπτά νέα μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους και πάλι με τον Μέρτενς. Ο Βέλγος μπήκε μέσα στην περιοχή από τα αριστερά, μετά από πάσα του Ζορζίνιο, και έκανε το πλασέ με το αριστερό παρά το τάκλιν του Ντε Ρόσι, με τον Ντε Σάνκτις να αποκρούει με δυσκολία.

Ακόμα μια απίστευτη επέμβαση από τον Ντε Σάνκτις στο 67' σε σουτ του Γκαμπιαντίνι.

Η Νάπολι πίεζε για την ισοφάριση και στο 78' ο Γκαμπιαντίνι σούταρε με τον Ντε Σάνκτις να μπλοκάρει σταθερά.

Χρειάστηκε να φτάσει το 87ο λεπτό για να κάνει η Ρόμα τη πρώτη της ευκαιρία στην επανάληψη με τον Αντούχαρ να μπλοκάρει το σουτ του Ναϊνγκολάν. Ένα λεπτό μετά, οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία να "καθαρίσουν" το ματς.
Ο Ιτούρμπε βγήκε τετ ατ τετ με τον Αντούχαρ και τον απέφυγε, όμως το πλασέ του από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα να βρει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος με τη Ρόμα να παίρνει αυτό που θέλει και τη Νάπολι να μετράει οκτώ αγώνες, σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς νίκη.

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Αστόρι, Χολέμπας (70' Γιάνγκα Μπίουα), Τοροσίδης, Μανωλάς, Ναϊνγκολάν, Πιάνιτς (68' Παρέδες), Ντε Ρόσι, Φλορένζι (79' Ιμπάρμπο), Ιτούρμπε, Λιάγιτς

ΝΑΠΟΛΙ: Αντούχαρ, Μπρίτος, Μάτζιο, Γκουλάμ, Αλμπιόλ, Ντε Γκούζμαν (82' Ινσίνιε), Καγεχόν (62' Γκαμπιαντίνι), Ζορζίνιο, Μέρτενς, Νταβίντ Λόπες, Ιγκουαΐν (76' Ζαπάτα)

Keywords
Τυχαία Θέματα