Η Ρεάλ δεν δίνει το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»

12:41 5/3/2015 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Mundo Deportivo αποκαλύπτει πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει σαφές, με διαρροές προς δημοσιογράφους, πως δεν συμφωνεί να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ισπανίας στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".
Το εφετινό ζευγάρι του τελικού είναι η Μπαρτσελόνα και η Αθλέτικ Μπιλμπάο με τη παρουσία των Καταλανών να είναι αρκετή προκειμένου η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης να απαντήσει αρνητικά στη πρόταση που θα καταθέσει η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Όλα θα κριθούν τις επόμενες μέρες στις συναντήσεις που θα έχουν οι εμπλεκόμενες πλευρές, ωστόσο αν τελικά ο τελικός δεν γίνει στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", υπάρχει και το γήπεδο της Βαλένθια αλλά και το γήπεδο της Σεβίλλης.
Υπενθυμίζεται πως και πριν από δυο χρόνια η Ρεάλ Μαδρίτης αρνήθηκε να παραχωρήσει το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" επικαλούμενη έργα στον περιβάλλοντα χώρο. Από τη μεριά της, η Μπαρτσελόνα θέλει να παίξει τελικό στο γήπεδο της μεγάλης αντιπάλου της αφού από τις επτά φορές που το έχει κάνει, τις έξι έχει πανηγυρίσει το Κύπελλο Ισπανίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα