Η προσπάθεια για μειώσεις και η νέα φορολογία

15:32 2/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΕΚ, αναγκάζει την διοίκηση να επιδιώξει με κάθε τρόπο να μειώσει σε τραγικό βαθμό το μπάτζετ της επόμενης σεζόν. Κάτι που για να επιτευχθεί θα πρέπει να λυθούν κάποια συμβόλαια ποδοσφαιριστών (το πρώτο που «καίει» είναι αυτό του Γκούντγιονσεν), αλλά και να προταθεί σε κάποιους ποδοσφαιριστές να αποδεχθούν μείωση των απολαβών τους, λόγω των συνθηκών.
Ακόμη και αν ισχύσουν τα τωρινά δεδομένα, όσον αφορά την μορφή της τιμωρίας των ομάδων που δεν εξασφάλισαν

αδειοδότηση, στην ΑΕΚ δίνεται η δυνατότητα να καταθέσει νέα συμβόλαια με μειωμένες αποδοχές για παίκτες που ήδη βρίσκονται στο ρόστερ της. Ωστόσο, ένα μεγάλο πρόβλημα που θα συναντήσει η ομάδα είναι το γεγονός ότι οι πολλοί από τους εναπομείναντες στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, έχουν υπογράψει τα συμβόλαιά τους πριν από τον διπλασιασμό της φορολογίας.
Κάτι που σημαίνει ότι αν δεν δεχθούν... δραματική μείωση των αποδοχών τους, θα είναι μάταιο να προχωρήσει η ΑΕΚ σε νέες συμφωνίες μαζί τους, καθώς με την αύξηση της Εφορίας στα νέα συμβόλαια που θα κατατεθούν, είναι πιθανό να βγει χαμένη οικονομικά, αντί κερδισμένη...

Keywords
Τυχαία Θέματα