Η πρόκληση του κυπέλλου και ο Πίνκνεϊ

12:05 28/10/2014 - Πηγή: AEK365

Ώρα των Σπορ: Ώρα και για μπάλα. Μετά από τις δοκιμασίες στα τρία πρώτα ματς στο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ θέλει σήμερα (19:30 ΟΑΚΑ) να κερδίσει τον Ηρακλή Ψαχνών, αλλά και να παρουσιάσει και ποιοτικά κάτι καλύτερο στους οπαδούς της. Μονόδρομος η νίκη για πρόκριση στο Κύπελλο. Σαρρής αντί Λαμπρόπουλου και Ζόριτς επιθετικό χαφ οι σίγουρες αλλαγές στο σχήμα σε σχέση με τα Χανιά.

Το σκέφτεται ο Δέλλας για... ανάσες στον Μάνταλο.

Ενδιαφέρον ΑΕΚ για τον Αμερικανό σέντερ Κέβιν Πίνκνεϊ. Επαφές διαρκείας διοίκησης και προπονητή με τον Καρλ Ίνγκλις, που δεν υπέγραψε ακόμα. Πάει για σήμερα το θέμα, όλο το ρεπορτάζ.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήλθε (και) στη Βασίλισσα για να μείνει. Πλάνο πενταετίας έχει ο Ενωσίτης παράγοντας. Θα ενισχύσει το ρόστερ. Σε συνεργασία με τον Αλέξη Αλεξίου αλλάζουν την δομή της ΚΑΕ. Ετοιμάζει μεταγραφές-έκπληξη στο στελεχιακό δυναμικό. Σύντομα τα νέα γραφεία για να στεγαστούν οι υπηρεσίες της εταιρίας και τα τρόπαια της ομάδας.

Δίπλα από τα... πάτρια εδάφη η ΑΕΚάρα την Κυριακή. Το γήπεδο του Απόλλωνα επέλεξε ο Αχαρναϊκός για να φιλοξενήσει την Ένωση.

Sportday: New look με Ψαχνά (19:30, OTE TV).

Goal: Χωρίς... μαέστρους. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ηρακλή Ψαχνών (7.30 μ.μ., OTE Sport 1) για το Κύπελλο, με τον Δέλλα να προχωρά σε πέντε αλλαγές. Στη Ριζούπολη το ματς με τον Αχαρναϊκό.

Live Sport: Βήμα για την πρόκριση. Με νίκη επί του Ηρακλή Ψαχνών στο ΟΑΚΑ (19:30, ΟΤΕ 1) η Ένωση φουλάρει για τους «16» του Κυπέλλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα