Η πρώην του Μέσι, η μαμά και ένα τηγάνι

13:10 26/10/2011 - Πηγή: AEK365

Σε ηλικία 18 χρονών ο Λιονέλ Μέσι είχε σχέση με την 14χρονη Μακαρένα Λέμος, σχέση που δεν ενέκρινε η μητέρα του Αργεντινού επιθετικού όπως φάνηκε έξι χρόνια αργότερα. Συγκεκριμένα, το 20χρονο πλέον μοντέλο ισχυρίζεται πως η μητέρα του επιθετικού της Μπαρτσελόνα επιχείρησε να της επιτεθεί κρατώντας ένα... τηγάνι.

Σε δηλώσεις της η Μακαρένα Λέμος τόνισε: "Με ακολουθούσε και έβγαζε φωτογραφίες, μέχρι να την δω. Γύρισα και την ρώτησα τι συμβαίνει. Τότε άρχισε να με βρίζει. Τι δουλειά έχει να βρίσκεται εκεί με ένα τηγάνι στο χέρι; Με παρακολουθούσε κρατώντας ένα τηλέφωνο

και ένα τηγάνι. Ποτέ δεν βγήκα να πω αν κοιμήθηκα με τον γιό της ή όχι. Ήμουν 14 ετών και αυτός 18. Δεν αποκάλυψα τίποτα για την σχέση μας. Εκείνη μου συμπεριφέρθηκε σαν να ήμουν ένα μηδενικό, λες και κρεμιόμουν πάνω στον γιό της. Φαίνεται πως πιστεύει ότι είπα κάτι σε ένα περιοδικό, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. Δεν περίμενα ποτέ να μου συμβεί κάτι τέτοιο, ειδικά ένα απόγευμα Κυριακής και παρουσία της μητέρας και της θείας μου. Ο Μέσι μπορεί να έχει σωματοφύλακες, αλλά εγώ όχι".

Keywords
Τυχαία Θέματα