Η πώληση Κλωναρίδη, οι προσθήκες και η τάξη στο χάος

10:12 28/6/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Για τρεις παίκτες στον άξονα θα κινηθεί η ΑΕΚ σύμφωνα με την εφημερίδα, η οποία στο ρεπορτάζ της αναφέρει χαρακτηριστικά: "Μπορεί να μην είναι ακόμα σαφές το μπάτζετ που θα έχει η ομάδα, αλλά το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν οι Μαύρος, Τσιάρτας και Βλάχος κατά τη χθεσινή πρώτη σύσκεψη για τη νέα χρονιά ήταν ένα: οι τρεις μεταγραφές που επιτρέπονται στην ΑΕΚ να αφορούν παίκτες που θα κάνουν πραγματικά

τη διαφορά. Οι τρεις παίκτες που θα αποκτηθούν θα αγωνίζονται στον άξονα και θα μπορούν με την ποιότητά τους να παίρνουν την ομάδα στις πλάτες τους.

Η αναζήτηση για την ΑΕΚ ήδη ξεκίνησε. Ο Βασίλης Τσιάρτας ενεργοποίησε τις επαφές που έχει στο εξωτερικό (κυρίως σε Ισπανία και Ιταλία) αναζητώντας στόπερ, κεντρικό χαφ και σέντερ φορ που θα αποτελούν τις κολόνες της νέας ομάδας. Ο τεχνικός διευθυντής της Ενωσης μπορεί να ανοίξει πόρτες, μπορεί να προσεγγίσει ποδοσφαιριστές ή και ομάδες για την απόκτηση κάποιων δανεικών. Στην ΑΕΚ έχουν δυνατότητα για προσθήκες Ελλήνων ποδοσφαιριστών μέχρι 24 ετών και ήδη συζητούν για περιπτώσεις που τους ενδιαφέρουν. Ψηλά στην εκτίμηση των «κιτρινόμαυρων» βρίσκεται ο 22χρονος μέσος Παύλος Μητρόπουλος (22 ματς, ένα γκολ) που ανήκει στον Παναιτωλικό και παραχωρείται με μικρό αντίτιμο.

Καλή άποψη υπάρχει για τον 20χρονο επιθετικό Νίκο Καρέλη που έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη. Από τους Κρητικούς αρέσει και ο 23χρονος στόπερ Σαρρής, ενώ μπορεί να απασχολήσουν οι Κατσικοκέρης και Κουτσιανικούλης. Δεδομένο είναι το ενδιαφέρον για τον Γιώργο Κατίδη που μένει ελεύθερος από τον Αρη, όπως και για τον 23χρονο αριστερό μπακ Αγγελο Σικαλιά.

Υπό προϋποθέσεις μπορεί να απασχολήσει ο Σοϊλέδης, ενώ θετική εικόνα υπάρχει και για τον 22χρονο δεξιό μπακ Λεωνίδα Αργυρόπουλο που έμεινε ελεύθερος από την Τρίπολη". Σχετικά με τις πωλήσεις παικτών και τον Κλωναρίδη το GOAL τονίζει: "Στην κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ πολυτέλειες δεν υπάρχουν. Είναι σαφές πως οι «κιτρινόμαυροι» θα ήθελαν να έχουν κάποιους παίκτες ως βάση της νέας ομάδας, αλλά οι ανάγκες της εταιρείας τους αναγκάζουν να είναι θετικοί προς κάθε ικανοποιητική πρόταση που μπορεί να υπάρξει. Ετσι δεν μπορεί να τεθεί απαγορευτικό για κανέναν. Εάν υπάρξει πρόταση που θα καλύπτει την Ενωση για τον Κλωναρίδη θα υπάρξει συναίνεση.

Αργά το βράδυ, η Λιλ κατέθεσε προσφορά 800.000 ευρώ, με μπόνους 150.000 ευρώ έπειτα από αριθμό συμμετοχών, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει από Σταντάρ Λιέγης και ρωσικές ομάδες. Και βέβαια αναμένουν εξελίξεις με τις υποθέσεις Λεονάρντο και Μάκου.

Οσον αφορά το ρόστερ της ομάδας, κινήσεις και αποφάσεις δεν είναι δυνατόν να ληφθούν από τη στιγμή που η ομάδα χρωστάει πολλά. Περιπτώσεις όπως οι Γκερέιρο, Λαγός, Αργυρίου είναι δεδομένο πως δεν ικανοποιούν, αλλά αν δεν βρεθεί φόρμουλα, ενδέχεται να παραμείνουν ξανά στο ρόστερ".

SPORTDAY

Την πρόταση της Λιλ για τον Βίκτωρ Κλωναρίδη έχει ως κεντρικό θέμα η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, τονίζοντας χαρακτηριστικά: "H AEK λέει το "ναι" στη Λιλ. Η διοίκηση

Keywords
Τυχαία Θέματα