Η πλευρά του Γούντι Άλεν απαντά για την κακοποίηση της υιοθετημένης κόρης του

10:02 3/2/2014 - Πηγή: AEK365

«Ψευδή και αισχρή» χαρακτηρίζει, μέσω των συνεργατών του, ο Γούντι Άλεν την ανοικτή επιστολή της υιοθετημένης κόρης του Ντίλαν Φάροου, όπου η 24χρονη κοπέλα υποστηρίζει ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον σκηνοθέτη όταν ήταν επτά χρονών. Η ατζέντης του σκηνοθέτη είπε ότι ο Άλεν «θα απαντήσει σύντομα ο ίδιος» για την υπόθεση.

Το καταγγελλόμενο περιστατικό τοποθετείται χρονικά στο 1992. Αργότερα, όταν η Μία Φάροου χώριζε με τον Γούντι Άλεν, τον είχε κατηγορήσει για σεξουαλική κακοποίηση της κόρης του -κατηγορία που δεν προχώρησε σε δικαστική

έρευνα.

Η Ντίλαν, που σήμερα ζει με άλλο όνομα στην Φλόριντα και έχει παντρευτεί, έγραφε πως ο λόγος της επιστολής της ήταν ότι βλέπει τον σκηνοθέτη να συνεχίζει να τιμάται με βραβεία ενώ όλοι «προτιμούσαν απλώς να λένε "δεν ξέρουμε τι μπορεί να έγινε πραγματικά"» σε σχέση με τις καταγγελίες.

Δείχνοντας πως ο Γούντι Άλεν πρόκειται εκ νέου να απορρίψει τα όσα λέει σήμερα η ίδια η Ντίλαν Φάροου, η ατζέντης του Λέσλι Νταρτ ανέφερε ότι ο σκηνοθέτης «θεωρεί ψευδή και αισχρή» την επιστολή της κοπέλας και πως σύντομα «θα απαντήσει και ο ίδιος».

Ο δικηγόρος του Άλεν Έλκαν Αμπράμοβιτς επίσης αντέδρασε, λέγοντας πως η επιστολή «ανασύρει μία κατηγορία που κατασκευάστηκε από μία ζηλόφθονα σύντροφο πριν από 20 χρόνια και απορρίφθηκε από τις αρχές».

Keywords
Τυχαία Θέματα