Η περηφάνια και η λαχτάρα του Μπουφόν

13:48 19/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η Γιουβέντους επιστρέφει ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο πρώτο της παιχνίδι καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι, με τον Τζιανλουίτσι Μπουφόν να παραδέχεται πως λίγο πριν το παιχνίδι νιώθει υπερήφανος αλλά και μια λαχτάρα για την επιστροφή της ομάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Σε δηλώσεις του στον ιταλικό Τύπο, ο αρχηγός της Γιουβέντους τόνισε: "Το παιχνίδι αυτό θα μας δείξει αρκετά για τις δυνατότητες μας. Η Γιουβέντους δεν είναι η πιο ισχυρή ομάδα του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ούτε η Τσέλσι ήταν πέρσι και στο τέλος πήρε το τρόπαιο.

Αυτό που αισθάνομαι λίγο πριν το ματς είναι περηφάνια, λαχτάρα να παίξω και σιγουριά για την ομάδα μου".
Πριν από τρία χρόνια οι δυο ομάδες είχαν βρεθεί ξανά αντιμέτωπες στο "Στάμφορντ Μπριτζ" με την Τσέλσι να κερδίζει με 1-0 και τον Μπουφόν να δηλώνει σχετικά με τις διαφορές του τότε με το τώρα: "Τότε στηριζόμασταν πολύ στις ατομικές ικανότητες των παικτών μας. Τώρα είμαστε πιο ομάδα και αυτό μόνο καλό θα μας κάνει. Σήμερα είμαστε πιο σίγουροι για το πού μπορούμε να φτάσουμε. Μπορεί κάποιοι να είναι άπειροι από τέτοια παιχνίδια, είναι όμως μαθημένοι από διεθνείς διοργανώσεις χάρη στις εθνικές ομάδες".
Όσο για το μέχρι πού μπορεί να φτάσει η Γιουβέντους στην εφετινή διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Μπουφόν δήλωσε: "Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι το τρόπαιο που μου λείπει. Μακάρι να το σήκωνα ως αρχηγός. Πιστεύω πως μετά από 3-4 ομάδες ερχόμαστε εμείς. Η κλήρωση και οι συγκυρίες θα παίξουν το ρόλο τους, αλλά ακόμα και αν αποκλειστούμε νωρίς, εμείς είμαστε περήφανοι που παίζουμε με τους καλύτερους".

Keywords
Τυχαία Θέματα